Jylland Serie 2 Pulje 17

Hanstholm-holdleder: Det bliver et opgør med masser af fight og smæk i tacklingerne

Hanstholm Hanstholm

Hvilke forventninger har du til opgøret?
Jeg forventer, at det bliver et opgør med masser af fight og smæk i tacklingerne, da det er et stort lokalopgør i vores område.

Hvordan har I forberedt jer på jeres modstander?
Vi har forberedt os i den forstand, at vi har trænet meget i at få point og tempo i vores spil. Ellers har vi ikke forberedt os specifikt på modstanderen, da de kan stille med et hvilket som helst hold til kampen mod os.

Mener du, at I er favoritter, og hvorfor eller hvorfor ikke?
På “papiret” burde vi være favoritter, da vores modstander er oprykker fra Serie 3, og vi er forholdsvis etableret i Serie 2. Men det, at det er et lokalopgør, er en faktor, som gør, at det kan blive et lige opgør med os som en lille favorit. Vi er trods alt et bedre hold samlet set.

Hvad skal fungere, for at I snupper de tre point?
Vores pasningsspil skal være hurtigt uden for mange berøringer på bolden. Og så skal vi stå godt i forsvaret og generelt være godt organiseret. Sidst men ikke mindst, så skal vi være “skarpe”, når vi får chancen for at sparke bolden i kassen.

Tror du, at det bliver et målrigt opgør eller en mere taktisk affære, og hvorfor?
Nu har der i de foregående kampe mod vores kommende modstander været scoret over tre mål i gennemsnit. Så jeg forventer da helt klart, at det bliver et meget målrigt opgør, med os som vinder selvfølgelig.

Hvad vil en sejr betyde for jer i forhold til stillingen?
Det vil betyde meget for vores selvtillid, og det at vi samtidig rykker op i midten af tabellen, og derved kommer tre point tættere på en top 3 placering.

Hvordan står I fysisk som hold?
Jeg synes faktisk, at vi er tæt på at være fysisk, hvor vi skal være som hold, da de fleste spillere virker til at være i god form. Det er bare det spillemæssige, som har haltet en smule. Men generelt er vi ved komme efter begge dele.

Kommende kamp:
Modstander: Klitmøller IF
Kampsted: Klitmøller Stadion
Dato & klokkeslæt: Lørdag 10. april klokken 14

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]