Jylland Serie 2 Pulje 17

Hanstholm-holdleder efter nederlag: Jeg er positivt overrasket

Hanstholm Hanstholm

Hvordan havde I snakket om at gribe kampen an?
Der havde vi snakket om at gribe kampen defensivt an, og så satse på omstillinger og kontraangreb, da vi vurderede, at vores modstander var længere fremme end os på det spillemæssige plan.

Er du tilfreds med holdets præstation i kampen, og hvorfor?
Præstationen er jeg overordnet set tilfreds med, da vi langt hen ad vejen gjorde de ting, som vi havde snakket om inden kampen. At vi desværre lukkede tre mål, kan vi ikke være tilfredse med, da målene ikke kom efter gennemspillede angreb, men efter nogle placeringsfejl fra vores side.

Er du positivt eller negativt overrasket over holdets præstation, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Jeg er positivt overrasket. Fordi vi før har haft det svært mod modstandere, der gerne vil have bolden og dominere kampen, hvor vi derved er kommet ud af position i vores defensiv og har fået mål imod os. Men i denne kamp lykkedes vi i det meste af tiden med at være godt organiseret og stå rigtig på banen.

Hvilken udtryk synes du, at holdet fik vist?
Jeg synes, at holdet fik vist et godt defensivt udtryk, som skal bære os langt og sikre os point, da vi p.t. ikke er særlig “skarpe” i spillet på den sidste tredjedel af banen.

Hvis du skal udpege én eller flere detaljer fra kampen, hvad skal det så være?
En enkelt detalje, som jeg vil udpege, er, hvor vores venstreback lavede en ren tackling med maven, men af mystiske årsager så linjedommeren et frispark.

Hvad skal der arbejdes på forud for den næste turneringskamp?
Forud for næste kamp har vi arbejdet med at få tempo i vores boldomgang, og så har vi arbejdet med at være mere effektive, når vi er i nærheden af modstanderens mål.

Hvem var kampens spiller ifølge dig, og hvorfor netop ham?
Der synes jeg ikke lige, at der var en spiller, der gjorde sig bemærket til at få den titel. Men derimod synes jeg, at hele holdet leverede en god indsats.

Seneste kamp:
Modstander: Morsø FC
Resultat: 0-3-nederlag til Hanstholm

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]