Jylland Serie 2 Pulje 14

Hanstholm-holdleder efter storsejr: Vi var konsekvente

Hanstholm Hanstholm

 

Synes du, at jeres gameplan lykkedes og hvorfor?
Det vil jeg mene, eftersom vi vandt en klar og fortjent sejr. Og det gjorde den, fordi vi inden kampen havde talt om, at vi skulle ud og lægge pres på modstanderen fra start, og samtidig spille med færre berøringer på bolden, så vores spil blev hurtigere, hvilket, jeg synes, lykkedes meget godt.

Hvad blev afgørende i kampen, og hvorfor blev det udslagsgivende?
At vi var konsekvente i alt det, vi foretog os inde på banen. Det var afgørende af den grund, at forsvaret nærmest ikke gav modstanderen en chance til at score, kombineret med, at vi var effektive i den anden ende af banen, hvilket gjorde, at vi scorede seks mål, og sagtens kunne have scoret flere.

Blev der lavet nogle flotte detaljer i kampen, som du kan fremhæve?
Der blev lavet mange flotte detaljer i kampen, men den flotteste er alligevel opspillet omkring målet til 5-1. En situation, hvor vores venstre back erobrede bolden på egen banehalvdel, og derefter spillede et-to med et par medspillere, og dernæst spillede bolden videre til vores venstrekant, som tog et træk ind i banen, spillede den videre til vores angriber, som lavede en skudfinte og spillede den videre ind i feltet til vores højre kant, der stod alene med målmanden og kunne sparke den sikkert i mål.

Hvilke positive og negative aspekter kan I tage med fra opgøret?
Det positive er helt klart, at vores presspil og pasningsspil sad lige i ‘skabet’ – i hvert fald i 95 procent af tiden. Og så selvfølgelig, at vi igen scorede mange mål. Hvis der skal være noget negativt, er det, at vi giver modstanderen et mål.

Hvad skal I arbejde på forud for den næste kamp?
Det, vi skal arbejde på, er at få minimeret de defensive fejl, som koster mål. Og så skal vi forsøge at blive mere effektive og score på de målchancer, vi tilspiller os. Derudover skal vi arbejde på at få endnu mere tempo i vores spil.

Hvordan synes du, at holdet står efter denne kamp i forhold til form?
Jeg synes, vi står rigtig godt formmæssigt, hvilket kampens resultat afspejler, sammenholdt med, at det spillemæssige tempo, vi præsterede i kampen, vidner om, at vi ikke mangler mange procenter, før vi rammer topformen.

Hvordan var opbakningen til kampen?
Opbakningen fra de cirka 150-175 tilskuere, der mødte op for at se os spille, var vildt imponerende og ‘elektrisk’, hvilket vi ikke kan klage over. Stort tak til dem.

Hvem var kampens spiller ifølge dig, og hvorfor?
Det må helt klart være Uffe Skinnerup – uden tvivl kampens spiller. Altså, når man laver tre mål og en assist og er med i alt offensivt, der foregik i kampen, så fortjener man titlen som kampens spiller. Når man samtidig går forrest og styrer sit hold, som han gjorde i kampen, i sin rolle af anfører, så er der i mine øjne ikke længere nogen tvivl om den titel.

Seneste kamp:
Modstander: Stoholm
Resultat. 6-1-sejr til Hanstholm

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]