Jylland Serie 2 Pulje 14

Hanstholm-holdleder: Havde forventet mere af HVA Sydthy

Hanstholm Hanstholm

Hvilket hold var i efteråret rækkens positive overraskelse, og hvorfor?
Det må være Viborg Søndermarken, fordi jeg ikke havde regnet med, at de ville være så godt spillende, som de endte med at være, hvilket i sidste ende resulterede i en oprykning for deres vedkommende.

Formåede holdet at straffe jer, eller fik I lukket mandskabet godt ned?
I de to kampe vi mødte dem, lukkede vi seks mål ind og fik 3 point. Så til en hvis grænse formåede de at straffe os rimelig meget, hvilket seks mål vidner om.

Hvilket hold har så været den største skuffelse, og hvorfor?
Der peger jeg på HVA Sydthy, som skuffede mig ved at ligge i bunden af rækken, eftersom de i mange sæsoner har spillet med i toppen, hvilket jeg også forventede, at de skulle have gjort i denne sæson.

Hvordan vil du beskrive niveauet i jeres række henover efteråret, og er du overrasket over niveauet, og hvorfor?
Niveauet har ikke været det højeste, hvilket jeg er en smule overrasket over, når man ser på hvilke hold, der var i rækken. Hold som plejer at spille rigtig godt fodbold, og hold som plejer at have et højt intensitetsniveau. Men den lange kamppause op til turneringsstart har sandsynligvis gjort noget ved niveauet i rækken.

Tror du, at corona-krisen har haft betydning for kvaliteten af spillet i rækken, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Det tror jeg da helt sikkert, det har, da de fleste hold har ligget stille fire-fem måneder uden at spille kampe, og derved har svinget i niveau, fordi man som regel bruger en del kampe på at komme i omdrejninger efter en lang pause. Det har i hvert fald været tilfældet for vores hold.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]