Sjællandsserien Pulje 2

Har fået nok: Seriespiller forlader kaos

Timmi Nielsen – Foto – Vordingborg

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Vordingborg IF i Sjællandsserien kan gå en yderst hård tid i møde.

Succestræneren Jan Faber er blevet opsagt.

Budgettet er blevet skåret ned til en tredjedel, der blandt andet betyder, at amatørkontrakterne i klubben er fortid.

Som konsekvens af polemikken i Vordingborg har flere spillere tænkt over fremtiden i klubben.

Nu mister mandskabet en vigtig mand mellem stængerne.

Vordingborg-målmand Timmi Nielsen siger til LigaBold.dk, at han ikke længere vil være en del af serieklubben, da han ikke kan kende klubben.

– Det starter med alt det kaos, der har været i Vordingborg. Hele fundamentet, som jeg i sin tid har været en del af, er forsvundet. Det Vordingborg, som jeg kender, og som jeg har været glad for og været en del af, er der ikke længere, så jeg ser ikke nogen grund til at fortsætte i Vordingborg, siger Timmi Nielsen til LigaBold.dk.

Er du overrasket over, hvordan situationen har udviklet sig?

– Ja, det må man sige. Jeg er faktisk meget negativt overrasket. Vi snakkede med Nickolai (sponsor Nickolai Jørgensen, red.) fra Kids Coolshop, som kom op i klubben og holdt et foredrag og fortalte om, hvad der skulle ske nu.

– Det lød rigtig godt, og der blev fremlagt et godt projekt for klubben. Efter vi havde været til det møde, så gik der vel 14 dage, så fik man det stikmodsatte at vide, at nu var budgettet en tredjedel af, hvad det har været, og det ikke kunne køre videre med det budget, som der har været. Så jeg er meget overrasket, og det er gået meget stærkt.

Har du fornemmelse af, at mange spillere forlader klubben?

– Jeg kan ikke udtale mig på de andres vegne, men på mine egne vegne har det her kaos gjort, at jeg ikke længere skal være en del af det.

Hård tid

Timmi Nielsen siger, at det spillemæssigt ikke har været et godkendt efterår for ham. Her har Jakob Krag holdt ham væk fra spilletid, men han understreger, at det udelukkende er kaosset i klubben, der har gjort, at han er færdig i klubben.

– Det har ikke været det bedste efterår for mig, da jeg ikke har spillet så meget. Jeg var så uheldig, at jeg blev skadet i opstarten, og Krag (Jakob Krag, red.) har stået fantastisk, så det har været svært at se sit snit til at komme tilbage på holdet.

– Jeg har haft det fantastisk i klubben, og det har været et fantastisk omklædningsrum at være en del af, så det har været med til at holde modet oppe hver gang. Jeg har været glad for at komme til træning og være omkring holdet. Spilletidsmæssigt har det ikke været godkendt. Man ser jo altid sig selv spille mest muligt.

Men du forlader ikke klubben grundet manglende spilletid?

– Jeg ville gerne tage kampen op. Det har udelukkende været grundet det, som der har foregået i klubben, da Jan (Jan Faber, red.) er blevet opsagt, og alle omkring holdet er væk. Alt det, som jeg kender som Vordingborg, er der ikke længere.

Er du trist og ked af, at det skal slutte på den her måde?

– Os spillere og stab har ikke engang haft mulighed for at sige pænt farvel. Det har været en lidt hård tid med en masse tanker om, hvad der skulle ske, og hvordan og hvorledes. Det er udelukkende på baggrund af det, som der har foregået, siger den 23-årige målmand og tilføjer, at han føler allermest med den nu tidligere cheftræner Jan Faber. Han har lagt oceaner af tid, blod, sved og tårer i projektet og gjort en stor forskel for hele klubben på tværs af holdene, fortæller målmanden.

Nu skal keeperen finde ud af, hvad der skal ske med ham, og der har allerede været et par følere ude.

– Efter folk har hørt om, hvad der foregår oppe i klubben, så har der været nogle henvendelser fra nogle forskellige klubber, men jeg har ikke bidt mig fast i noget endnu og sagt, at det her skal jeg. Jeg holder dørene åbne for, hvad der skal ske.

Hvilket niveau snakker vi om?

– Der har været fra en Sjællandsserie-klub og en Danmarksserie-klub, siger Timmi Nielsen til LigaBold.dk.

Timmi Nielsen har tidligere været til prøvetræning i Næstved, og det kan du læse om her.