top banner
top banner
top banner
Københavnsserien

HARESKOV UDVIKLER SIG KONSTANT HOS BK SKJOLD

Foto: Bk. Skjold
1
x
2

23/03

16:15

KB 2

Bk. Skjold

Hvilken spiller har været efterårets unge-stjerneskud, hvem var manden med målene og hvilken spiller har flest gange haft næstsidste fod på bolden inden der blev scoret?
Det unge stjerneskud er i mine øjne helt klart unge Mads Hareskov. Han udvikler sig for hver eneste træning og kamp og har enormt meget kvalitet. Jeg glæder mig til at følge ham videre Derudover er det værd at nævne, at vi har givet debut til vores U17-spiller Wisam. Det har været småt med målene på holdet, men Armin hev bedre sent end aldrig to fine mål op af htten og nuppede prisen med flest mål den interne her i efteråret. Smede uden tvivl været involveret i flest chancer og mål.

Hvordan vil du beskrive jeres målmand og hvad er hans største force som målmand?
Viktor er en klasse keeper på og ude for banen. Han vokser spillemæssigt og vokalt og er derudover god for en 10’er-detalje eller en gang imellem i kamp og træning.

articles banner

Hvis du stod for kåringen, hvilken spiller ville så løbe med titlen som “årets spiller” og hvad vil du gerne fremhæve ved ham som spiller?
– Det står mellem Niels og Smede. Niels er altid garant for solide sæsoner og er fuld på træning og kamp lige meget hvad. Men lad os nu se over en hel sæson, hvordan det ender.

Hvordan har træningskulturen været i klubben i løbet af efteråret og hvordan vil du beskrive sammenholdet på jeres hold og i klubben generelt?
Der har været fint opbud til træning. Vi vil over vinter forsøge at justere nogle småting.