HARKEN-CHEF FØR UGENS SERIEBRAG: BETYDER ALT FOR SPILLERNE

Ligabold_seriebrag_Jylland

I samarbejde med den danske bookmaker, Bet25, sætter Ligabold.dk ekstra fokus på tre seriekampe i den kommende weekend, hvor det blandt andet bliver muligt at spille på første målscorer og meget mere.

Og i Jylland er det lokal- og topopgøret mellem Harken UGF og Vraa/Børglum IF i Serie 3, der er blevet udvalgt til Ugens Seriebrag. I den forbindelse har Ligabold.dk fået en snak med hjemmeholdets cheftræner, Steen Holme.

HARKEN UGF – VRAA/BØRGLUM IF 1.80 – 4.50 – 2.30

Hvad er dine forventninger til kampen?

– Udover at det er to klubber, som ligger med 8 km mellemrum, hvor Vrå er storebror med en masse fede faciliteter, så forventer jeg at se en masse tilskuere, og 14 af mine spillere der vil død med støvlerne på. Udover vores kampgejst, skal vi ud og spille noget god fodbold. Vi har en rigtig ung trup, som har gode boldspillere, og dem skal vi have til at lykkes. Vi kender Vrå rigtig godt, og vi ved præcis, hvilke styrker de vil bringe ind i kampen.

FØRSTE MÅLSCORER I KAMPEN: SEBASTIAN MÜLLER – ODDS 4.00

– Vi skal ud og spille vores spil, og vi tør godt sige, at vi vil spille med om oprykningen. Det kunne mange klubber lære noget af. Selvom vi ikke har fået den drømmestart, som vi havde håbet på, så ser vi stadigvæk muligheder. Kampen her bliver en faktor i den forbindelse, da begge hold har mulighed for at spille med helt i top.

Hvad betyder det for opgøret, at der kommer lidt ekstra lir med f.eks. første målscorerspil?

– For mine spillere betyder det alt. Selvom vi ”kun” spiller Serie 3, går de lige så meget op i det, som hvis det var Superliga. Også det at flere af mine spillere faktisk har spillet i storklubben Vrå, så betyder det endnu mere, at der noget fokus på kampen. Vi glæder os til at byde Vrå velkommen i Harken.

SE ALLE ODDS OG MÅLSCORERSPIL PÅ KAMPEN HER