Jylland Serie 1 Pulje 8

Hasle Boldklub havde to vilde opgør mod Stavtrup

Hasle Hasle

Hvilket hold var i efteråret rækkens positive overraskelse, og hvorfor?
Det var det bedste Stavtrup-hold, vi har mødt, synes jeg. Og så er der selvfølgelig Horsens Freja, som viste sig at være utroligt stabile. Så det er de to hold, jeg vil fremhæve.

Formåede holdet at straffe jer, eller fik I lukket mandskabet godt ned?
Ja, begge hold straffede os i første runde. 4-4 i en vild kamp mod Stavtrup, hvor vi var bagud 0-2, men hvor vi endte med at smide en 4-3-føring i sidste sekund. I det omvendte opgør var det os, der afgjorde sagerne i overtiden og vandt 3-2. Freja straffede os i første opgør med en 4-1-sejr på en dag, hvor vi ikke helt var der. I returopgøret vandt vi fortjent 2-1.

Hvilket hold har så været den største skuffelse, og hvorfor?
Brædstrup. De manglede noget individuel kvalitet, synes jeg. Men ellers et sympatisk bekendtskab.

Hvordan vil du beskrive niveauet i jeres række henover efteråret, og er du overrasket over niveauet, og hvorfor?
Vi har snakket om undervejs, at det her har været en af de mindre gode Serie 1-puljer, vi har været i. Det kan selvfølgelig også være os, der er blevet bedre, det skal jeg ikke kunne sige. Det skal ikke forstås sådan, at jeg synes, niveuaet har været ringe. Men ser man bort fra Hatting og Brædstrup, så var det min oplevelse, at alle kunne slå alle på dagen. Så det skal mere forstås sådan, at det har været en relativt jævnbyrdig række uden ét enkelt hold, der fejede al modstand af banen. Det har givet en masse spændende kampe.

Tror du, at corona-krisen har haft betydning for kvaliteten af spillet i rækken, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Næ, det tror jeg ikke. Måske snarere tværtimod. Fordi der ikke blev spillet så meget i foråret, har der heller ikke meldt sig den efterårstræthed i oktober, som man nogle gange kan opleve.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]