top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 1 Pulje 10

HELE BV OKSBØL-MANDSKABET YDEDE EN FLOT INDSATS MOD VEJEN

BV Oksbøl 8947
1
x
2

31/03

16:00

HTS

BV Oksbøl

Hvordan endte efterårets sidste kamp?
– Tabte 0-4 hjemme på BV Arena, hvor vi havde besøg af Vejen.

Hvis du ser på hvad I havde på spil i sidste spillerunde, føler du så I levede op til hvad man kunne forvente af jer?
– der var ikke så meget på spil for os da vi var rykket med. Men for vores egen stoltheds skyld, og for de hold der var afhængige af vores kamp på den ene eller den anden måde, så skyldte vi at tage kampen seriøst. Vi kæmpede og forsøgte med alt hvad vi havde. Endnu en gang var det desværre ikke nok til en sejr. Jeg må dog endnu engang rose holdet for at holde hovedet og humøret højt og ikke på noget tidspunkt give op.

articles banner

Hvis du skal fremhæve “den usynlige profil” på jeres hold i sidste kamp, hvem er så manden der tog de ekstra meter der sikrede jer sejren?
– Jeg har normalt ikke noget imod at rose den enkelte spiller, men jeg må igen rose hele holdet. Alle mand bidrager med alt hva de har. Jeg kan se at alle gerne vil gi sig det ekstra for at få en sejr og en succesoplevelse til holdet.

Hvilken følelse sidder du lige nu med i munden, efter i har afsluttet efterårssæsonen?
– Jeg vil ikke sige jeg er skuffet selvom det nok ville være naturligt. Jeg er mest af alt ærgerlig. Ærgerlig fordi jeg på trods af et efterår der på ingen måde indikere det på pointhøsten, mener vi har et hold der kan begå sig i serie 1. Ærgerlig på holdets og spillernes vegne over at vi skal igennem sådan et efterår. Jeg synes spillerne langt hen af vejen har præsteret godt nok til i hvert fald at få sat point på kontoen. På den anden side er jeg stadig pave stolt over at stå i spidsen for et hold der trods en helt uvant modgang formår at holde hovedet højt og langt hen af vejen stadig bevare fodboldglæden.