Sponsoreret af Pundit

Her er den fedeste julegave til din serieklub

Pundit Games – Foto: Pundit Games

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Hvem var det nu, der scorede målene i Champions League-finalen mellem Milan og Liverpool i 2005? Eller hvilke klubber spillede Ronaldinho for i løbet af karrieren?

Du har måske stillet fodboldspørgsmål, som du har fundet på, til nogle af dine holdkammerater efter træning for at teste deres fodboldviden og fået nogle sjove stunder ud af det? Eller sikret håneretten?

Nu kan du få stillet din fodboldtrang i et samlet spil, hvor det både handler om at være skarp i fodboldviden og have snilde til at udkonkurrere sine modstandere.

Du kan få 10 procent på Pundit ved brug af koden Ligabold.

Artiklen fortsætter under billedet.

Pundit. Foto: Pundit

Svaret er Pundit, og spillet handler i sin enkelthed om at slå modstanderne i en fodboldkamp ved at svare rigtigt på spørgsmål, som i sidste ende kulminerer med en scoring.

Du starter på midten af spillepladen, der er formet som en fodboldbane, ved ‘kaptajnen’, og det gælder at komme så hurtigt frem som muligt. Hvis du svarer forkert, får modstanderholdet bolden ved deres kaptajn.

Du svarer rigtigt, beholder du bolden og rykker frem. Du kan dog også trække et taktikkort af offensiv eller defensiv karakter eksempelvis ‘offside’, ‘straffespark’ eller ‘genpres’.

Det unikke ved Pundit er, at alle kan være med, da der er ‘nemme’ og ‘svære’ spørgsmål. Derfor kan der hurtigt opstå en lige kamp mellem fodbold-connaisseuren og fodboldentusiasten, hvor man vælger fem kategorier på forhånd.

Spillet kan dog også bruges som et regulært quizspil, hvor der er ti kategorier, der kan stille alle fodboldelskeres trang, og det er alt fra ‘landsholdet’ til ‘England i 10’erne’.

Du kan få 10 procent på Pundit ved brug af koden Ligabold.

Artiklen fortsætter under billedet.

Du kan vælge mellem hele ti fodboldkategorier i spillet. Foto: Pundit

Oplagt til omklædningsrummet

Quizspillet er derfor den oplagte julegave til serieklubben, da man får alt samlet i ét.

Medstifter af Pundit Sajeev Shankar siger til LigaBold.dk, at quizspillet kan være med til at skabe mange sjove timer til afslutningsfesten eller efter træning i serieklubberne.

– Det vil være oplagt, når man sidder i omklædningsrummet, at hvis man ikke kan spille hele spillet, så kan man tage nogle spørgsmålskort. Til juleafslutningen kan man også spille spillet der. De fleste, der spiller fodbold, følger også med i fodbold. Vi tror, at vi kan ramme noget. I mange klubber er der måske én, der selv laver en quiz. Her er det hele på plads, og det hele er testet, så vi ved, at det fungerer ret godt, siger Sajeev Shankar til LigaBold.dk.

Du kan få 10 procent på Pundit ved brug af koden Ligabold.

Artiklen fortsætter under billedet.

Jonas Hagemann Jensen (til venstre) og Sajeev Shankar (til højre), der er stiftere af Pundit. Foto: Pundit

Idéen til spillet kom, da de to stiftere Sajeev Shankar og Jonas Hagemann Jensen udfordrede hinanden i forskellige fodboldspørgsmål, og efterfølgende søgte de efter et spil, der kunne opfylde deres behov. Det fandtes dog ikke på markedet. Derfor gik de to stiftere i gang med at producere et spil, der kom i sin anden udgave inden EM i 2021.

Du kan få 10 procent på Pundit ved brug af koden Ligabold.

Artiklen fortsætter under billedet.

Simon Gasberg. Foto: Anders Jensen

LigaBold.dk har interviewet Simon Gasberg, der er anfører i Serie 1-klubben Aalborg Freja, og Malthe Lemming Engelund, der tørner ud for FC Djursland i Jyllandsserien, om deres indtryk af Pundit, og deres vurdering er klar. Pundit vil være perfekt at have i en serieklub.

– Det sociale i en serieklub er jo grundstenen for, at man kommer der, så der er masser af muligheder i løbet af sæson. Om tirsdagen har vi fællesspisning, og der ville det være oplagt, at man sad inden maden med en quiz som Pundit. Det kunne være populært, hvis man får bredt det ud blandt serieklubberne, siger Simon Gasberg til LigaBold.dk.

Simon Gasberg forklarer endvidere, at de er gode til at drille hinanden med viden eller manglende viden om nostalgiske fodboldepisoder, og det skaber en masse smil på læben. De smil kan blive endnu større med Pundit.

Du kan få 10 procent på Pundit ved brug af koden Ligabold.

Artiklen fortsætter under billedet.

Her ses Pundit-spillepladen. Foto: Pundit 

Perfekt idé

Malthe Lemming Engelund siger til LigaBold.dk, at Pundit kan være med at skabe et større fællesskab, da folk kan blive samlet om sjove og nostalgiske spørgsmål, der også kan give anledning til drillerier.

– Man tænker nogle gange, når man skal have en lang bustur på to timer, så kunne man godt bruge noget. Det er en perfekt idé med Pundit, siger Malthe Lemming Engelund til LigaBold.dk og pointerer, at spillet helt sikkert kan være med til at skabe et større fællesskab.

Du kan få 10 procent på Pundit ved brug af koden Ligabold.

Artiklen fortsætter under billedet.

Malthe Lemming Engelund. Foto: FC Djursland

FC Djursland-spilleren synes også, at det er fedt, at der er spørgsmål i forskellige sværhedsgrader, så alle kan være med, og at spillepladen er formet som en fodboldbane.

– Det er fedt, at man kan komme op at score ved at rykke fremad, hvis man svarer rigtigt. Det er en rigtig fed idé, siger FC Djursland-spilleren til LigaBold.dk.

Du har nu mulighed for at vinde et Pundit til din serieklub, så du kan gøre aftenerne i klubben lidt sjovere med lidt fodboldnostalgi fra Pundit. Du kan deltage i konkurrencen på LigaBold.dk’s Facebook-side.

Du har også mulighed for at få Pundit til en god pris ved at trykke på linket her. Koden er Ligabold.

Foto: Pundit