Jyllandsserien 1 Pulje 2

Herning Fremad-holdleder fremhæver spiller: Den usynlige kriger i det centrale forsvar

Herning Fremad Herning Fremad

Hvordan synes du, at holdets sæson var sådan helt generelt?
Efteråret var for svingende med en masse skader og afbud, som gjorde, at vi tabte kampe, som vi kunne have vundet. Men egentlig er billedet lidt det samme i foråret. Vi tabte og mistede point i kampe, som vi sagtens kunne vinde. Men sådan er gamet, og fejl bliver straffet i Danmarksserien. Vi har fået en masse erfaring, og selvom en nedrykning er træls, så er det det helt rigtige for vores hold lige nu. Vi skal genopbygge og integrere en helt masse nye og meget spændende U19-spillere!

Hvad var det største højdepunkt i sæsonen, og hvorfor?
Der har været et par stykker. Udebanesejren over Skjold Sæby på 3-2 og 3-1-hjemmesejren over Tjørring IF. Begge kampe, som betød rigtig meget for humøret og selvtilliden på holdet.

Hvad var den største skuffelse, og hvorfor?
2-2-kampen i Kolding var virkelig irriterende. Vi var i overtal i 50 minutter og formåede ikke at udnytte vores mange chancer. Dog skal de have stor respekt for deres indsats!

Synes du, at det har været en ekstra svær sæson grundet coronasituationen med mange kampe på kort tid, og hvorfor?
Spillerne har kæmpet for det, ingen tvivl. Men det har kostet meget på den sociale front, specielt i starten i starten. Fodbold blev bare en ‘forretning’ der skulle køres igennem, uden at vi kunne lave ret mange sociale tiltag uden om fodbolden. Men igen, respekt til spillerne for at være rigtig gode til at lave mange sociale ting sammen. Det hjalp os rigtig meget.

Hvem, synes du, var sæsonens spiller på holdet, og hvad skyldes det?
Jeg syntes faktisk, at Sune Thesbjerg har gjort det fremragende, den usynlige kriger i det centrale forsvar. Men også stor ros til de mange nye spillere på nye positioner, som kom fra Serie 2, og pludselig skulle hjælpe med at bære holdet frem.

Hvem var holdets topscorer, og hvad lykkedes godt for ham i sæsonen?
Thomas ”Tap in” Lauritsen blev igen Fremad-målscorer på førsteholdet. Jeg tror, han har en statistik (som han selv har ført), der hedder 51 mål i 69 kampe, hvilket er helt vanvittigt flot. Jeg citerer ham for: ” … men også som spiller og fodboldmæssigt har Fremad betydet og udviklet mig virkelig meget. Jeg har hele vejen igennem fået stor tiltro fra specielt Svend, men også mine holdkammerater, som på trods af mine 51 mål i 69 kampe, nok har været pisse træt af mit store ego, arrogance og temperament. Tak, fordi I kunne holde det ud.”

Hvornår har I første træning til den kommende sæson?
Vi starter tirsdag 20. juli klokken 19:00 (uge 29). Fuld knald på, og så er vi klar til Jyllandsserien.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]