Danmarksserien Pulje 4

Herning Fremad-holdleder roser dommer: Han satte en fed linje

Herning Fremad Herning Fremad

Hvad var kampens detalje ifølge dig?
Kampens detalje var dommeren. Han gjorde det faktisk rigtig godt. Han lagde en linje, hvor han tillod rigtig hårdt spil. Man kunne fristes til at kalde det den internationale linje. Selvfølgelig var der et par gange, hvor begge hold havde en sag med frispark, der ikke blev dømt, og han overså også et kæmpe straffespark til os. Men det fjerner alligevel ikke fokus fra, at han satte en fed linje og formåede at holde den kampen igennem.

Hvordan synes du, at holdet leverede?
Det var en meget svær græs bane at spille på. Årstiden er i forvejen ikke god ved banerne, og den gjorde spillet meget uskønt. Derfor var der også dueller i de fleste minutter af kampen, og der blev altså skraldet igennem. Vores gutter spillede en okay kamp. Vi havde de største chancer og burde også have scoret. Men Djursland havde også nogle gode omstillinger, men vores keeper Sebastian havde reelt kun én redning i kampen. Vi er lidt ærgerlige over, at vi ikke lige havde det sidste held i kampen.

Afspejler kampens resultat også kampbilledet, og hvorfor?
Jamen, det gør den jo faktisk. Begge hold havde tilløb til flere omstillinger og lige ved og næsten chancer. Men generelt var det en chancefattig kamp. Alligevel føler jeg bare, at der var lidt flere store Fremad-chancer, end Djursland havde, og derfor er man lidt skuffet.

Er du overrasket over, hvad modstanderholdet kom med, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Jeg havde ikke rigtig nogle forventninger. Vi spillede i undertal i det meste af vores seneste opgør i Herning, så det kunne man ikke sammenligne med. Men jeg synes, de viste rigtig god energi og fik også skabt nogle farlige omstillinger og skud forbi mål. De gik til den og fik lov til det af dommeren, og jeg er sikker på, de vil sige det samme om os.

Hvem blev kampens spiller ifølge dig, og hvorfor netop ham?
Den er svær. Jeg synes igen, at den bagerste kæde med Sune Thesbjerg, Daniel Nielsen og Stefan Bachmann spillede rigtig godt og lukkede ned for det meste. Også Nikolaj Nybo på midtbanen sled og slæbte for holdet.

Seneste kamp:
Modstander: FC Djursland
Resultat: 0-0

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]