Danmarksserien Nedrykningsspil Pulje 2

Herning Fremad-holdleder: ‘Vi skal vinde, ellers er vi rykket ned’

Herning Fremad Herning Fremad

Hvordan vil I gribe kampen an?
Vi skal fortsætte med at være skarpe i begge felter. Vi kan ikke holde Kolding væk fra chancer, men vi kan begrænse de helt store. Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi nok skal kunne skabe en masse gode offensive aktioner den anden vej, så det kunne godt gå hen at blive en fed kamp.

Hvordan vil I forberede jer til opgøret?
Vi har set en masse video af vores oprykningsfest i 2020. Dog var modstanderen ikke Kolding, men det var på samme bane, og det bringer gode minder frem.

Hvem, synes du, er favorit til at snuppe de tre point, og hvorfor?
De fleste kampe i 2021 har været 50/50-kampe, og det tror jeg også, at denne bliver. Jeg håber på en seværdig kamp med mange mål og flot spil. Vi skal vinde, ellers er vi rykket ned, og det skal man kunne se på vores spillere.

Har det hårde kampprogram sat sit præg i truppen, og hvordan kommer det til at påvirke opgøret?
Ja, det er helt sikkert noget, der har påvirket os og mange andre klubber. Programmet er hårdt, og vi har ikke bredden til at kunne dække skader og afbud ind. Jeg synes dog, det er blevet bedre, og det har givet mange unge spillere en chance, som de fleste har grebet.

Kommende kamp:
Modstander: Kolding Boldklub
Dato & klokkeslæt: Fredag 11. juni klokken 19

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]