top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien Pulje 2

HERNING FREMAD PISKET TIL SEJR OVER MORSØ

Foto: Jesper “Pinkii” Christensen, Herning Fremad

Hvem skal i møde i den kommende weekend, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
– Vi møder MorsØ FC på søndag kl 14:00, en udebane tur

Hvis du skulle sætte nogle få nøgleord på jeres kommende kamp, hvilke vil du så bruge?
– Hård fysisk kamp i vente mod et hold der slås. MorsØ er et ungt hold så de vil løbe hele kampen! MorsØ er kommet godt tilbage efter deres snitter mod Tjørring og hvis de får en god start kan de sagtens gøre livet svært for os! Modsat skal vi bare fortsætte med at bygge på efter vores flotte kamp mod Skive IK.

articles banner

Hvis du skal beskrive jeres modstander, hvilke ord vil du så sætte på dem som hold?
– Som før nævnt er det et ungt hold som sætter en ære i det solide fysiske arbejde over hele banen. Jeg tror dog på at de kan rystes og da kampen er rykket til kunst har begge hold muligheden for at spille fornuftig fodbold. Jeg tror det bliver en eksplosiv og seværdig kamp.

Hvad gør at I står med de 3 point efter den kommende kamp?
– Vi vil da gøre meget for de 3 point. Vi står (igen) i en situation hvor vi kan brække rækken over med en sejr. Modsat kan MorsØ trække det hele tæt sammen igen hvis de vinder. Så vi er pisket til sejr! Jeg mener vi er et bedre spillende fodboldhold end de er og det er det der skal vises på banen. Alle der har mødt MorsØ på udebane ved at det er fantastisk svært at få point med hjem der så det kræver mere end flotte ord på Ligabold for at vi står med 3 point søndag eftermiddag.