Jyllandsserien 1 Pulje 1

HERNING FREMAD SIKRET EN PLAY OFF OM EN PLADS I DANMARKSSERIEN

FOTO: A-truppen, Herning Fremad

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
– Vi mødte Hobro IK på udenane og vandt 2-1

Hvis du ser på kampen over alle 90 minutter, føler du så resultatet stemmer overens med spil og chancer?
– Chancemæssigt er det meget fortjent at vi vinder. Men jeg synes at Hobros pres, specielt de første 20-25 minutter var imponerende. De kommer måske ikke frem til så mange chancer, men de får sat deres præg på kampen, noget som jeg var i tvivl om at de kunne. De moser os tilbage med rendyrket fysisk dominans. Stik imod spillet så kommer vi foran 1-0 da Stephan Kedde Nielsen klasker et indlæg fra Thomas ’Lord’ Lauritsen i mål og det giver os mere ro. HIK kommer tilbage på 1-1 men inden pausen er Lord på pletten da han stikkes i dybden og udplacere Hobro keeperen. Samme Thomas ’Lord’ skal score én mere inden pausen da han har et skud tæt forbi + en afslutning på stolpen. I anden halvleg er der mere ro på Hobros pres. Det er faktisk kun i de sidste 10 minutter da vi er i undertal at de virkelig presser os i bund. Men vi tager sejren og sikre os 2. pladsen samt ligger pres på Sæby.

Hvilken spiller/spillere skilte sig positivt ud i kampen?
– Thomas ’Lord’ Lauritsen gjorde det virkelig godt. Han er ved at nå sit gamle topniveau. Hans udfordringer er gode og nu laver han mål igen. Dejligt !!

Hvordan stiller Pinsens resultater i rækken jer forud for de afsluttende kampe?
– Som sagt så har vi sikret os en playoff kamp mod Sønderborg om oprykning til DS. Vi mangler dog lige at se om vi kan slå Tjørring og om Sæby kunne gå hen og tabe til Randers før vi er helt ’færdige’ med JS1 spillet.