top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien 1 Pulje 1

HERNING FREMAD TOG POINT MED FRA HJØRRING-KAMP

FOTO: Jesper Pinkii Christensen, Herning Fremad

Hvem mødte I denne weekend og hvad blev resultatet af kampen?
– Vi mødte Hjørring IF på udebane og kampen endte 2-2
0-1 Kristian Kirkeby Nielsen
1-1 Ruben Winther
2-1 Ruben Winther
2-2 Casper Knudsen

articles banner

Hvis du ser på kampen over alle 90 minutter, føler du så resultatet stemmer overens med spil og chancer?
– Jeg tror begge hold står tilbage med en følelse af at man kunne have vundet hvis man havde været lidt skarpere. Da vi kommer foran 0-1, har jeg en følelse af at det er tættere på 0-2 end at Hjørring kommer tilbage. Men hjemmeholdet fortsætter deres tro på det og på 5 sorte Fremad minutter vender kampen totalt. Vi indkassere to dumme mål og pointene er langt væk. På det tidspunkt er specielt vores returløb meget kritisk og kunne også have kostet yderligere.
Heldigvis bibeholder vi troen på tingene og indskiftede Casper Knudsen redder 1 point med hjem med små 8 minutter igen. Begge hold kom efter sejren men det ene point er nok fair nok.

Hvordan vil du beskrive jeres modstanders præstation i kampen og hvorfor?
– Nogle hurtige hårde fyre der spiller lige til grænsen. Vi manglede nok i gennemsnit en 5-10 kilo på flere af deres spillere og det kom vi til at mærke for. De stod meget dybt og ventede på omstillinger. Specielt i anden halvleg havde vi det svært ved at komme igennem deres kompakte udgangspunkt. Vi skal være meget glade for at få point med hjem heroppefra på en kold vindblæst søndag. De skal nok komme til at tage flere point når de spiller hjemme.