top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien 1 Pulje 1

HERNING FREMAD-TRÆNER HAR PLANEN KLAR

FOTO: Svend Lund Larsen, Herning Fremad – cheftræner Jyllandsserien

Hvad er jeres fokus punkt i opstarten, samt hvad er begrundelse for i fokuserer på det i opstarten?
– Vi skal selvfølgelig i en ordentlig fodbold form igen. Derefter skal vi til, at have lidt mere fokus på det offensive spil. Når der skal vindes kampe – skal der laves mål.

articles banner

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende sæson – hvad enten du er spiller eller træner?
– Jeg har en forventning om, at jeg vil gå forrest om det så er kamp eller træning betyder ikke noget. Jeg har en klar plan for, hvordan vi sammen når vores fælles mål. Og at jeg altid står bag spillerne. De kan regne med mig hundred procent.

Hvad var jeres største styrke i efteråret og hvor mener du der skal sættes ind for at skabe forbedringer på jeres hold? Samt hvilken spiller forventer du der i foråret bliver ham som vi alle skal holde ekstra øje med hos jer?
– Vi havde i alle kampene en helt fantastisk fighter ånd inde på banen. Folk ville gå langt for hinanden. Det var en kæmpe styrke på et meget ungt hold. Jeg tror godt jeg på hele klubbens vegne kan sige, at vi glæder os til at følge de unge gutter. Victor Mikkelsen og Thomas Lauritsen. Efter det første halve år som senior – ser de rigtig spændende ud. Rasmus Andreasen var en fornøjelse at følge i foråret. Mon ikke også han får lagt et ekstra lag på hans spil efter nytår. Til sidst vil jeg sige, at der er INGEN i Herning Fremad som er over holdet. Der er ingen der kan vinde selv! Heller ikke hvis man hedder Messi eller Cristiano. Holdet er det vigtigste, det skal vi holde godt ved. Gør vi det, er jeg sikker på vi bliver spændene at følge efter nytår.