top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 1 Pulje 9

HERNING FREMAD-TRÆNER ROSER ENZO OG HANS ARBEJDSMORAL

FOTO: Herning Fremads klubhus

Hvordan vurderer du holdendes styrke generelt set i rækken, set i forhold til jer som hold?
– Jeg tror at Holstebro og Sædding ligger over de resterende hold i puljen og kampen om at undgå nedrykning bliver meget tæt.

Hvem tror du bliver forårets unge stjerneskud hos jer, og hvad er grunden til man skal holde ekstra øje med ham hen over foråret? Samt hvem er den ”oversete” stjerne hos jer og hvorfor er han vigtig for jer?
– Det er svært at kun pege på en mand, men Mario Enzo skal man holde øje med. En ung spiller med høj arbejdsmoral, højt bundniveau og teknisk dygtig. Den “oversete” – Anders Vestergaard. Han bliver mega vigtig i vores forsvarskæde. Anders bidrager med meget ro i forsvaret.

articles banner

Hvilken spillestil forventer du I griber forårets kamp an med? Samt lægger i taktik ud fra jeres modstander, eller stoler i så meget på egen spillestil, at I altid bruger ”Plan A”?
– Jeg skal ikke afsløre for meget. Samtidig vil det være naivt at tro at vi ikke kommer til at spille taktisk. Målet er at arbejde på at få holdet sammenspillet hurtigst muligt, så vi kun har plan A.

Hvad forventer du af det kommende forår for jer som hold og dig generelt set?
– Jeg går efter at få skabt et hold, der arbejder hårdt på banen for hver eneste bold. Hver kamp og mål kan blive afgørende ift. placeringen. Jeg håber at vi kommer til at spille nogle spændene fodboldkampe, der kan være med til at udvikle spillerne, især de mange unge, vi har på holdet. De “gamle” må meget gerne dele endnu mere af deres fodbolderfaring end de hidtil har gjort.