top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien Pulje 2

HERNING FREMAD TROR PÅ 3 POINT MOD VILDBJERG

Foto: Jesper “Pinkii” Christensen, Herning Fremad

Hvem skal I møde i den kommende spillerunde og hvad er succeskriteriet for jer i den kamp?
– Vi møder Vildbjerg SF på hjemmebane, lørdag kl 14. Succeskriteriet for os er point og gerne 3 af slagsen. Med 10 point ned til stregen har Vildbjerg mere eller mindre sikret sig og de vil selvfølgelig gøre alt for at tage rækkens første plads. Lad os se om vi ikke kan stoppe dem!

Hvis du ser på resultatet fra sidste spillerunde, giver det dig så tro på tingene før den kommende spillerunde?
– Ja selvfølgelig tror vi på det. Vi har også luft ned til stregen men ud over at sikre os en top 4 placering vil vi da også gerne kigge en placering længere op i tabellen. Det vil 100 % kræve en sejr og vi har spillet et par gode kampe nu så jeg tror på det. Alle hold har på et eller andet tidspunkt marginalerne med sig, men her i klubben bliver man en anelse træt når man ser den ene overtidsscorring fra VSF efter den anden. Vi vil gøre alt for at tage de 3 point, mere end normalt og kan vi tage den i overtiden vil det absolut ikke gøre noget. Så er der fest i Herning lørdag !

articles banner

Hvem er den oversete stjerne på jeres hold – ham der uden at trække overskrifter er med til at sikre jer sejren i den kommende kamp?
– Jeg tror på Nicolaj NyBo vinder slaget om midtbanen og der vil man for alvor se hvor vigtig han er for os ! Samtidig vil det blive en holdpræstation at gå hårdt til Vildbjergs Mads Sørensen, der med 14 mål ud af VSF’s 28 bærer hele holdet på sine skuldre!

Hvilket nøgleord passer i din optik bedst på jeres kommende kamp?
– Slaget om Midtjylland