HERNING FREMADS SERIE 2 MANDSKAB STARTER OP D. 23. JULI

FOTO: Herning Fremad

Hvad var jeres fodboldmæssige højdepunkt i foråret og hvorfor vil du gerne fremhæve netop dette? Samt hvilken kamp står indprentet som den største skuffelse for jer og ”hvad gik galt”?
– Vi havde 1½ kæmpe højdepunkt. 5-5 kampen i Spjald som var helt sindssygt spændende over samtlige minutter og begge hold kunne nemt have taget de 3 point da chancerne ingen ende ville tage. Selvfølgelig var 4-3 sejren over Sædding Guldager også helt fantastisk. Som at vinde en finalen eller Champions League. Det er nok ikke så mange der kender følelsen af at få røvfuld hver weekend for så pludselig at tage en uventet sejre ! Men de der har prøvet det, ved hvad jeg taler om. Flot at vi fik den sejr i en meget svær sæson!

Hvordan skal i bruge sommerpausen – står den på en omgang let sommertræning ind imellem, eller holder i et velfortjent hvil? Samt skal i deltage i nogle sommerturneringer og hvis ja hvilke og hvornår?
– Serie 2 og 4 starter op tirsdag d. 23/7 kl 19:00 i Herning Fremad og træner herefter hver tirsdag og torsdag. Samtidig er vi tilmeldt Hodsager Cup som er en dejlig traditions turnering vi har deltaget i de sidste par år. Fedt stævne !