Danmarksserien Pulje 1

Herstedøster IC-assistenttræneren roser holdet efter et flot kalenderår

image0
 Hvad fokuserer I på i de første træninger efter julepausen?
Vi fokuserer selvfølgelig på at optimere på alle parametre, det vil sige teknisk, taktisk og fysisk. Men, vores overordnede fokus vil hele sæsonen være at overleve i Danmarksserien.

 

Hvilken form forventer du, at spillerne er i, og hvorfor?
Spillerne blev sendt på en velfortjent vinterpause efter et historisk flot 2021 – med oprykning til Danmarksserien og SM-guld (Sjællandske mesterskaber, red.) – efter en kort sommerferie indledt med en kamp imod de danske mestre fra Brøndby IF. Efterfulgt af en spændende og flot første halvdel af Danmarksserie-sæsonen, hvor vi lige p.t. indtager en femteplads. Så spillerne har fået fri i pausen, men også fået påbudt at løbe og selvtræne, så de er klar til at træne igennem fra første træning.

Forventer du, at humøret er i top efter en lang pause, og hvilken effekt tror du, det vil få på jeres træning?
Humøret er altid i top til træningen, blandt andet fordi vi har nogle utroligt underholdende individer både frivilligt og især ufrivilligt – og fordi alle på og omkring holdet har store klubhjerter og har spillet mange år i Herstedøster IC. Så selvom vinteropstarten sjældent ligger øverst på listen, så glæder vi os meget til at komme i gang igen.

Hvilken tilstand er jeres træningsbane i, og har det noget at sige i forhold til jeres træning?
Lige meget hvilken kunstgræsbane vi skal træne på, så vil den altid være bedre end en grusbane. Når det så er sagt, så har vi to kunststofbaner til rådighed i kommunen, og den nyeste af dem havde vi glæden af sidste år – så i år bliver det på den bane, der er næsten på alder med nogle af de spillere vi har i truppen. Men, det ændrer ingenting, og vi får selvfølgelig det bedste ud af det.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED