Danmarksserien Pulje 1

Herstedøster IC nedlagde Ishøj IF: ‘Vi har udviklet os til et hold, der skal tages seriøst’

Herstedøster IC – Foto – Herstedøster IC

Hvordan vil du karakterisere kampen?
Den skal nok under kategorien passioneret og dedikeret med et stort drys af mandsmod og vilje, en ovenud fighterindsats.

Hvordan var holdets effektivitet?
På en dag, hvor vores flotte stadionbane var mærket af efterårets indtog, viste vi, at vi hører hjemme i Danmarksserien. Selv uden vores anfører Rasmus Thønning, der de første ni kampe har samlet på gule kort, som var de gratis koncertbilletter, så formåede vi at spille lige op med og slå rækkens suveræne førerhold, oprykningsfavoritterne fra Ishøj IF.

Hvis du skal fremhæve kampens detalje, hvad var det så?
Om det skal være endnu en af vores målmand Lasse Kyrrings mirakler eller om Jakob Riisgaard Christensens og Tobias Abrahamsenens talrige vundne luftdueller imod rækkens nok bedste og mest prominente navne. Det er svært at vælge, hvad der var kampens detalje, men det blev i hvert fald kampafgørende

Synes du, at kampens resultat er retvisende ud fra spil og chancer, og hvorfor?
Da stadionuret stod på 97 minutter og dommerens fløjte lød, så var stillingen 2-1, hvilket var fortjent, men kampen kunne godt have haft et andet udfald. hvis Ishøj havde fået mere gang i deres spil og udnyttet deres chancer. Men vi spillede os langsomt ind i kampen og skabte mange gode muligheder især i anden halvleg. Og i den lidt hektiske slutfase holdt vi stand på trods af en udvisning og en vildfaren bold, som sendte en spiller til tælling.

Synes du, at holdet holdt sig til gameplanen, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Vi holdt os til vores gameplan set over hele kampen. Selvfølgelig er der ting, der ikke lykkedes, eksempelvis da Ishøj bragte sig foran omkring en dødbold. Men i pausen fik vi lagt en plan for, hvordan vi skulle gribe kampen an de sidste 45 minutter, og det lykkedes vi med og fik vendt 0-1 til 2-1.

Hvilke positive og negative momenter tager du med fra kampen?
At vi fik tre vigtige point i en kamp, som, vi havde forventet, ville blive ekstremt svær, efter vi i sæsonpremieren blev udspillet og var bagud 0-4 ved pausen i Ishøj. I kampen viste vi, at vi har udviklet os til et hold, der skal tages seriøst, og at vi kan få point imod selv det bedste hold i rækken. De negative momenter skete i kampens slutfase, hvor der blev uddelt en del både gule og røde kort, og stemningen blev unødvendig ondskabsfuld.

Hvem blev kåret som kampens spiller, og hvad viste han?
Benjamin Nielsen blev fortjent kåret som kampens spiller, og han kronede en suveræn indsats på vores centrale midtbane med en flot assist til vores sejrsmål. Han viste vejen for hele holdet med utroligt mange tilbagelagte meter, stort mod i mange situationer, en hurtig og effektiv boldomgang samt en lav fejlprocent, hvilket var en af nøglerne til vores succes.

Seneste kamp:
Modstander: Ishøj IF
Resultat: 2-1-sejr til Herstedøster IC

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]