top banner
top banner
top banner
2 Division Nedrykningsspil

Hillerød jagter revanche mod Aarhus Fremad

Foto: Hillerød Fodbold

Vi er ved at nærme os sæsonafslutningen. Hvad er jeres mål for de sidste kampe?
– Først og fremmest har vi nået vores mål ved at overleve i 2. division. Men vi spiller for at vinde hver gang, og det gør vi også i de to sidste kampe. Det er to tophold, men vi skal have 6 pinde, længere er den ikke. Så skal vi nok vælte klubhuset på Hillerød Stadion efterfølgende.

I står foran en ny kamp. Hvem møder I og hvornår spiller I?
– Vi møder Aarhus Fremad i Aarhus. Et godt hold som vi tabte til første gang, men som vi skal slå denne gang. Gør vi det bliver det en sjov tur hjem og Stonie og Slavensky har lovet at lave en bombe i åen i downtown Aarhus hvis det lykkedes. I så fald bliver der højvande som man siger.

articles banner

Hvordan ser du jeres muligheder for at tage sejren i opgøret?
– Jeg synes de er gode – vi har lidt at revanchere fra de sidste to kampe og vores to farlige offensive es’er, Bis og JW har ikke scoret i et par kampe, så mon ikke vi hiver de 3 kæppe hvis de indstiller sigtekornet?

Udfra tabellen, hvilken type modstander forventer du så at I kommer op imod?
– Et godt spillende jysk hold med en god offensiv. Men set ud fra træningen i den her uge så skal de stå tidligt op, især Rasmus P Harm har snørret venstrepoten godt. Dejligt med en venstreback der er målfarlig nu hvor årets spiller siden 2007 er gået på sommerferie.