top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien 2 Pulje 3

Hjørring IF i Chang-nullert – Kun en sejr tæller mod Mejrup

Hjørring IF 8869
Hvem mødte I og hvad blev resultatet af midtugens kamp?

– Vi tog hjem mod Aalborg Chang og resultatet blev 0-0.

Hvad er din reaktion på opgøret?
– Utroligt stærkt Chang hold. De lægger et højt pres på os fra start og kommer frem til rigtig mange chancer i første halvleg, hvor vi også for to gule og må spille en mand i undertal i 20 minutter. Det havde nok ikke været helt ufortjent med en Chang føring til pausen. I anden halvleg kommer vi bedre med og holder dem stort set fra fadet.

– Vi formår dog stadig ikke at lægge pres på udover de sidste 15 min, hvor vi er to mand i overtal, uden vi dog får noget ud af det. Så alt i alt må 0-0 være tilfredsstillende, selvom det ikke er det resultat vi gik efter på forhånd. Det kan i øvrigt vise sig at være vigtigt, at de ikke fik scoret et udebanemål, da jeg sagtens kan forestille mig, at Chang og os slutter på det samme pointantal.

articles banner

I har endnu en kamp i weekenden. Hvem møder I og hvordan ser du mulighederne for en sejr?
– Vi møder bundproppen Mejrup hjemme og det skal blive til 3 point.

Hvad er dit kendskab til modstanderen?
– Vi spillede en rigtig god kamp i Mejrup i sæsonåbneren. Siden har de haft det rigtig hårdt og er stadig ikke kommet på tavlen. Det er ved at være ALLERSIDSTE udkald for Mejrup, så jeg forventer, at de kommer ud og vil kæmpe til det sidste.

Hvis du tager et kig på tabellen og det resterende program, hvor ser du så mulighederne for at slutte i sæsonen?
– Hvis man efter halvdelen af turneringen (7 kampe) ligger nr 1 er det bestemt også muligt efter 14 kampe. Omvendt har vi kun 2 point ned til 3. Pladsen og det er en stærkt trio med Chang, Gug og os der er stukket af sted, så alt kan ske. Og så har jeg stadigvæk Hirtshals som en outsider til top 3.