Jylland Serie 1 Pulje 7

Hjørring IF kan gå en spændende sæson i møde

Hjørring IF Hjørring IF

Hvilken spiller, forventer du, bliver jeres målkonge i foråret, og hvorfor tror du på ham?
Jeg tror, der bliver flere, som byder sig til på måltavlen i den kommende sæson. Men hvis der virkelig kommer hul på bylden, så forventer jeg, at Mikkel Kjeldsen kommer til at sætte dem ind på samlebånd.

Hvem bliver forårets unge stjerneskud, og hvad er grunden til, at man skal holde ekstra øje med ham?
Jeg tror, man skal holde godt øje med Jacob Breinholt. Han er eksplosiv, har en god teknik, og når det virkelig kører for ham, så er han giftig for enhver modstander.

Hvem er den ”oversete” stjerne hos jer, og hvorfor er han vigtig for jer?
Vi har to gode keepere i Tobias og Peter O., som begge kan gøre en forskel i målet og hjælpe holdet til at lukke totalt af.

Hvem står på stregen hos jer, og hvad er jeres målmands største styrke?
Som sagt er de begge fantastiske til at lukke af i målet, og kan de få samarbejdet med forsvaret til at køre optimalt, så kan det blive en rigtig spændende sæson.

Hvis klubben har fået nye spillere til, hvilke forventninger har du til dem, og hvilke kvaliteter besidder de?
Jeg ved, vores Jyllandsserie-hold har haft både tilgange og afgange. Så jeg tror som sådan ikke, at der er nye ansigter på Serie 1-holdet, men det kan godt være, at posen er blevet rystet en smule. Vi får at se, når vi kan starte træningen op.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]