top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien 2 Pulje 3

Hjørring-spiller: Thisted havde stor ære af kampen

Foto: Hjørring IF

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
– Vi mødte Thisted FC på udebane og vandt 1-0.

Hvordan vil du beskrive opgøret?
– Det var et HELT andet Thisted-hold end vi mødte i første kamp. Thisted havde stor ære af kampen og var klart mest på bolden. Vi har en elendig opvarmning og tager egentlig det med indtil kampen og overlader alt for meget af spillet til Thisted. Vi virkede trætte og uden overskud, men formåede alligevel at stå uhyggelig godt på banen, og holdte Thisted fra de helt store kampafgørende chancer – selvom de havde et par farlige forsøg. En ren forsvarskamp fra vores side, der bliver kronet med en frisparksscoring, der egentlig var et indlæg. Hvis man kan snakke om fortjent/ufortjent i fodbold, så havde Thisted nok fortjent at få mere ud af kampen.

articles banner

Hvilke spillere skilte sig positivt ud i matchen?
– Det lykkes ikke rigtigt for nogen af os individuelt, men så er det simpelthen i fornøjelse at se, at vi rykker sammen som hold og overholder vores aftaler og løber de ekstra meter rent defensivt. Muligvis vores ringeste kamp rent offensivt, men en god præstation rent defensivt. Det var i øvrigt 4 clean sheet i de sidste 5 kampe, hvilket er fantastisk i forhold til, hvor svært vi havde det rent defensivt i efteråret.

Hvordan vil du vurdere modstanderen efter jeres møde?
– Det var som tidligere nævnt et HELT andet Thisted-hold, som vi mødte i fredags. Gode individuelle spillere med masser af fart og et par rutinerede folk til at binde det sammen. Hvis det er det hold de kan stille med i fremtiden, håber jeg helt sikkert de overlever, for de har noget mere at byde på end nogle af de andre hold i puljen.