Jyllandsserien Pulje 1

Hjørring-spiller: Vi har fået tilgang af stor Hirtshals-profil

Foto – Hjørring IF Hjørring IF

Hvad er klubbens målsætning i henhold til forårssæsonen? Samt hvad mener du personligt, der skal til, for at I kan opfylde denne?
I foråret spiller vi med i Jyllandsserien 1, hvor det eneste, der er at spille for, er oprykning til Danmarksserien. Derfor går vi naturligvis efter at være med i opløbet så lang tid som muligt. Vi giver nok ikke lavest odds i puljen ved at slutte som et’er, men omvendt har vi bevist tidligere, at vi kan slå alle hold i rækken. For at opfylde vores forhåbning om at spille med i toppen kræver det mere stabilitet og flere kampe, hvor vi præsterer i 90 minutter og ikke blot i perioder.

Hvilket personligt mål har du til forårssæsonen?
At score flere mål med venstre end Ruben Winther og skylde mindre i bødekassen end Alexander Andreasen.

Har I fået nye spillere til klubben, eller ved du, om der er nogle nye på vej? Og hvis ja, hvad er dine forventninger til de nye spillere?
Vi har fået tilgang af Mads Philip Thomsen fra Hirtshals, der har været en stor profil hos dem. Han vil helt sikkert bringe nyt blod og give skærpet konkurrence i offensiven. Herudover er der én enkelt eller to, der overvejer at skifte, og man kan jo ikke bebrejde dem for at overveje at skifte til gode gamle HI, der nu har kommunens to højest rangerede hold i form af et hold i Jyllandsserien 1 og et i Serie 1.

Har I mistet nogle spillere, samt hvilken betydning får det for jer som hold?
Vi har mistet én enkelt spiller i form af Mads Juel Rasmussen, der skifter til Aalborg Freja. Altid ærgerlig at miste en rigtig HI-dreng, men til gengæld er der nu ekstra benplads i Aalborg-bilen.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]