top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 1 Pulje 6

Hobro-træner: Forventer Nors står tæt i kæderne

Foto: Hobro IK

 

Ny uge, ny kamp. Hvem møder I og hvornår spiller I?
– Vi spiller mandag, 2. pinsedag kl. 13.00 på hjemmebane mod Nors.Hvordan ser truppen ud til kampen?
– Det har vi endnu ikke overblikket over. Til Højslev kampen for nylig havde vi både Faris Bijedic, Oliver Keldberg, Stefan Kahr og Lennert Dalsgaard væk, og jeg håber og tror på, at der er 3 ud af de 4 klar til kamp på mandag. Vi har heldigvis en del dage til restitution, behandling og let træning inden næste kamp. Der er ingen tvivl om, at vi har virker lidt slidte, så derfor kommer denne lille kamppause på det helt rigtige tidspunkt, og jeg tror netop, det er, hvad vi har brug for, inden den afgørende sæsonafslutning.

articles banner

Hvilke forventninger har du til opgøret?
– Jeg forventer et Nors hold, der står tæt i kæderne. Desuden forventer jeg, at de trykker hårdt på deres standarder, og så fornemmer jeg, at de er kommet flere til, ligesom deres form er blevet bedre. Så forventer jeg et HIK hold, der både vil kæmpe bagdelen ud af bukserne, og et hold som er sulten efter en sejr… Vi skal have kvalitet og attitude frem på samme tid. En vigtig kamp, men det er alle de resterende 6 kampe inden sommer..

Udfra tabellen, hvilken type modstander forventer du så at I kommer op imod?
– Nors ligger i bunden, men de har slået Nibe, som vi har haft det svært imod det sidste år. Vi skal være ydmyge overfor opgaven, men samtidig vil alt andet end en sejr være en fiasko for os.

Sommeren er for alvor over os. Har varmen spillet en rolle i jeres kampe indtil videre?
Nej det synes jeg ikke specielt den har. Der har været en vandpause, og så har intensiteten måske været lidt dalende i varmen. Vi har også selv forsøgt at stå kompakt i Højslev kampen, og det trak måske tempoet lidt ud af kampen. Da Højslev virkede til at have det på samme måde, blev det til tider måske en lidt kedelig affære, da begge mandskaber var afklarede.