top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 1 Pulje 6

Hobro-træner: Vi skal være opmærksomme på Baungaard fra Viborg

Foto: Hobro IK

Vi er ved at nærme os sæsonafslutningen. Hvad er jeres mål for de sidste kampe?
Vi har 3 kampe tilbage. På lørdag i Viborg, næste fredag i Løgstør og så slutter vi af hjemme mod Nibe lørdag d. 23. juni. Det er alle 3 kampe svære opgaver, men vi skal være skarpe i denne vigtige slutfase. Vi har førerbolden, men det bliver nogle gyserkampe, vi skal igennem. Vi ved, at vi ikke har råd til at dumme os, for så bliver vi overhalet indenom. Vi tager én kamp ad gangen, og vi skal optimere på alle områder.

I står foran en ny kamp. Hvem møder I og hvornår spiller I?
Vi spiller på bane 3 på Kirkebækvej i Viborg på lørdag kl. 16.00.

articles banner

Hvordan ser du jeres muligheder for at tage sejren i opgøret?
VFF’s DS hold spiller umiddelbart inden serie 1 kampen, og det er altid svært at vide, hvad VFF stiller op med. De har nogle klare profiler, der spiller fast på serie 1 holdet. Nicklas Baungaard Hansen er én af rækkens største profiler, synes jeg. Han spiller, som udgangspunkt i midterforsvaret, men de smider ham også nogle gange op foran, hvis de skal jagte mål. Ham skal vi være opmærksom på lige meget hvad.

Udfra tabellen, hvilken type modstander forventer du så at I kommer op imod?
De er vel stort set reddet en ny sæson i rækken, men mon ikke Svend Aages tropper gerne vil drille et tophold, det tror jeg. Vi vandt første opgør hjemme med 3-1, men det var en kamp, der først blev afgjort hen i 2. halvleg. Vi er klar til første finale ud af 3.

https://ligabold.dk/bet25-vm-bonus-til-alle-baade-nye-og-gamle-kunder/