top banner
top banner
top banner
Københavnsserien

HØJ KLASSE AF SNØVS FRA PI FODBOLD MOD FC UDFORDRINGEN

FOTO: PI Fodbold

Hvem var jeres modstander I jeres seneste kamp og hvad blev resultatet?
– Vi mødte vores lokal”rivaler” fra FC Udfordringen i den sidste træningskamp inden sæsonen starter, hvor vi tog en 4-1 sejr i en energisk kamp med to gode fodboldhold.

Hvilket ord føler du bedst beskriver kampen som helhed?
– God energi fra begge hold. Jeg synes vi skaber klart mest i 1. halvleg, hvor de kun scorer på en kæmpe tilfældighed: en clearing som bliver sparket ind på mig og lander foran en angriber der står og hygger sig midt i vores felt.
Men vi sad på det meste, selvom 2. halvleg blev lidt mere indianerbold.

articles banner

Formåede I at holde Jer til gameplanen som I havde lagt og hvad gjorde den lykkes/ikke lykkedes for Jer?
– Ja det synes jeg langt hen af vejen. Vi generobrer mange bolde højt på banen og bliver hurtigt farlige den anden vej.
Men vi var igen ramt af nogle afbud og skader på nogle positioner, men det er “name of the game”. Alle gjorde en god indsats og der blev investeret meget og løbet et fornuftigt antal kilometer.

Det er jo så populært at snakke om 10´er øjeblikke, var der et sådan i kampen og hvis ja hvilken spiller stod for denne detalje?
– Vores lille ven på venstre back, Snøvs, gjorde som han har gjort så mange gange før.. Lister sig med frem og får en bold 5-10 uden for feltet, som bliver kanoneret op i modsatte målhjørne. Det kan være at modstanderen tror det er 1 ud af 10, men os der har spillet med ham i nogle år har set det mange gange efterhånden. Høj klasse!