Jylland Serie 1 Pulje 7

Højslev Station-cheftræneren dyrker fællesskabet i klubben

Højslev Station IF 8761

Hvad fokuserer I på i de første træninger efter julepausen?
Vi fokuserer på at komme tilbage på banen, som klub og herreseniorgruppe, og få genskabt den glæde vi havde ved fodbolden hele efteråret. Vi skal selvfølgelig have bygget på fysikken, men udgangspunktet hos os er, at så meget som muligt skal foregå med bolden, da det er legen med den vi alle elsker.

Hvilken form forventer du, at spillerne er i, og hvorfor?
Jeg forventer, at den enkelte spiller har haft fokus på eget behov for at holde sig i gang, og nødvendigheden heraf, og ellers er det min opgave som træner at få planlagt en opstart, som passer ind til det niveau spillerne har, både fodboldmæssigt og fysisk. Men, jeg er sikker på, at folk har fået rørt sig, og ellers dyrket andre former for sport her henover vinterpausen.

Forventer du, at humøret er i top efter en lang pause, og hvilken effekt tror du, det vil få på jeres træning?
I Højslev Station IF er en stor del af klubbens filosofi, at der skal være plads til alle og, at alle har noget at byde ind med. Vi dyrker i den grad fællesskabet på tværs af alle hold, niveauer og forudsætninger, så jeg er slet ikke i tvivl om, at alle mand glæder sig til at komme i gang igen, og til at se hinanden igen. Det skulle gerne give grobund for nogle fede træninger med høj intensitet, og hvor alle bliver matchet på et passende niveau. Glæden vil uden tvivl skinne igennem.

Hvilken tilstand er jeres træningsbane i, og har det noget at sige i forhold til jeres træning?
Vi har en fremragende kunststofbane, så der burde ingen problemer være her. Vi er dog rigtig mange U19- og herreseniorspillere, så pladsen kan være lidt trang, men omvendt er det også en styrke for fællesskabet.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED