Danmarksserien Pulje 2

Holbæk mister tidl. BIF-talent: Har SL-drøm

Victor Sørensen – i midten – Foto – Victor Sørensen

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

20-årige Victor Sørensen har været en af profilerne på Holbæk-mandskabet, der her i vinterpausen indtager fjerdepladsen i Danmarksserien Pulje 2.

Holbæk-træner Jan Faber kommer dog ikke til at råde over Sørensen længere, da tiden i den vestsjællandske klub er forbi for den 20-årige spiller.

Victor Sørensen oplyser nemlig til LigaBold.dk, at han forlader Holbæk på grund af sit studie i København.

Han har ikke fundet sig en klub endnu, men ambitionerne og drømmene er store.

– Jeg går efter en klub, som passer til mig i forhold til spillestil, men selvfølgelig også noget, der giver mening i forhold til afstanden, hvor jeg bor. I forhold til niveauet er det svært at sige. Jeg har ikke rigtig haft tid til at snakke med nogle klubber endnu, da jeg først er flyttet til København her i sidste uge. Min tid i Holbæk har været god. Jeg har udviklet mig til at kunne begå mig som seniorspiller og udviklet mine spidskompetencer yderligere. Jeg har stadig drømme og ambitioner om at kunne spille 1. division eller Superligaen, oplyser Victor Sørensen til LigaBold.dk.

Victor Sørensen skiftede til Holbæk fra Brøndby IF i januar 2020, og tiden i Vestegnsklubben har betydet meget for ham, fortæller han.

I denne sæson har Sørensen spillet samtlige 14 kampe for Holbæk B&I i Danmarksserien Pulje 2.

Sørensen kan både spille højre back og højre kant. Da Holbæk huserede i 2. division i sæsonen 2020/2021, fik han 19 kampe, hvor Sørensen leverede to mål og tre oplæg.

Da Sørensen spillede i Brøndby, fik han to reserveholdskampe, men han huserede primært på Brøndbys ungdomshold.