top banner
top banner
top banner
Danmarksserien Pulje 4

HOLSTEBRO FØLER DE BURDE HAVE VUNDET KAMPEN MOD AAB

HOLSTEBRO FØLER DE BURDE HAVE VUNDET KAMPEN MOD AAB

Endnu en kamp er overstået – hvem mødte I og hvad blev slutresultatet, samt hvem stod for jeres mål i kampen?
– Vi mødte Aab. Kampen endte 1-1. Vores mål blev sat ind af Sebastian Lau Nielsen.

Hvad overraskede dig mest i løbet af jeres seneste kamp og føler du kampens resultat var i overensstemmelse med spil og chancer?
– Det overrasker mig, (desværre endnu engang) at vi har så svært ved at score mål i indeværende sæson. Jeg er af den opfattelse, at skulle der have været en vinder, så skulle det have været os. Dermed ikke sagt, at Aab var uden chancer, men vores chancer var flere og større.

articles banner

Der er tit fokus på dommerpræstationen – hvordan vil du beskrive denne i jeres seneste kamp?
– Intet at bemærke, hvilket vel kendetegner en god dommerpræstation.

Efter weekendens kamp er I nu lidt over halvvejs i efterårssæsonen – hvordan vil du beskrive jeres efterårssæson indtil nu?
– Modsat sidste sæson, hvor vi scorede mål efter behag, har vi i år haft scoringsproblemer – i hvert fald indtil nu. Vi har kun scoret 10 mål i 10 kampe, men heldigvis har vi kun lukket 8 mål ind, hvilket samtidig vidner om en god defensiv. Men fokus ligger pt. på vores offensive spil, så vi kan få scoret nogle flere mål og dermed vinde flere kampe. 5 uafgjorte kampe i dette års turnering rykker ikke så meget i tabellen. Konklusionen indtil nu er, at vi ikke har præsteret som forventet i vores målsætning om at spille med i toppen af rækken.