top banner
top banner
top banner
Danmarksserien Pulje 4

Holstebro-Sportschef: Vi scorer generelt mange mål

Holstebro-Sportschef: Vi scorer generelt mange mål

Hvilken slutplacering fik I og er du tilfreds med den placering, når du ser tilbage på Jeres målsætning?
– Vi blev nr. 2 og indfriede klubbens målsætning, som var en top 3 placering. Overordnet set er jeg tilfreds med resultatet og spillet. Vi scorer generelt mange mål (70 mål i 27 kampe). Desværre lukker vi også for mange mål ind (41 mål). Derudover tabte vi tre gange 1-0 til Vejgaard, som fortjent rykkede op.

articles banner

Hvad ville du evt. gerne have gjort anderledes i løbet af sæsonen, eller føler du bare alt gik som smurt?
– Jeg kunne godt tænke mig lidt mere kynisme indimellem fra mine unge spillere. Jeg er sikker på, at “det kommer med tiden”. Truppen har kun en gennemsnitsalder på 21,2 år.