Danmarksserien Pulje 4

HOLSTEBRO-STIMEN FORSÆTTER – 10. SEJR I TRÆK

Holstebro Boldklub. Foto: Lars Bo Nielsen

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
– Vi mødte FC Djursland – og vi vandt kampen 1-2.

Hvis du ser på kampen over alle 90 minutter, føler du så resultatet stemmer overens med spil og chancer?
– Nej! FC Djursland var bedst i første halvleg, mens vi styrede begivenhederne i 2.-halvleg …, dog godt hjulpet af FC Djurslands udvisning (for en nødbremse) kort før pausen. 4-4 eller 4-5 havde været mere retvisende! FC Djursland havde også tre forsøg på stolperne, mens vi ramte stolpen én gang. Derudover havde vi store chancer, især i 2.-halvleg, men FC Djursland havde en dygtig målmand, der gang på gang forhindrede scoringer.

Hvilken spiller/spillere skilte sig positivt ud i kampen?
– For Djursland var det deres målmand og deres målscorer. Begge dygtige boldspillere. Vi havde flere spillere, der ikke ramte deres topniveau i dagens match, men Andreas Kock, som pt. har momentum, gjorde igen ondt på modstanderen, idet han flere gange var pågående, ligesom han var spilleren, der tilkæmpede sig et straffespark. Indskiftede Nicklas Lauridsen må også nævnes. Han kom til klubben i år efter en tilværelse i Serie 2. Selvom det for det meste har været indhop, han har bidraget med i sin første sæson, så yder han altid en 100%’s arbejdsindsats, og i dag blev hans hårde arbejde og gode fart belønnet, da han blev matchvinder med 1-2 målet.

Hvordan stiller Pinsens resultater i rækken jer forud for de afsluttende kampe?
– Vi har sikret os 4. pladsen i rækken, hvilket er tilfredsstillende, vores sløje efterår iagttaget. Vi kan hverken nå op eller ned, til gengæld mangler vi – efter 10 sejre på stribe – kun én sejr for at tangere klubbens “all time” sejrsstime-rekord på 11 sejre.