Jyllandsserien 2 Pulje 5

Hornbæk SF-cheftræner: Vi har flere spillere der kan score mål for os

FOTO: Hornbæk

Hvilken spiller, forventer du, bliver jeres målkonge i foråret, og hvorfor tror du på ham?
Vi er i den heldige position, at vi har flere spillere, som kan score mål for os. Generelt har vores mål været godt fordelt blandt vores offensive spillere de seneste sæsoner, så jeg kan ikke udpege én favorit til den titel.

Hvem bliver forårets unge stjerneskud, og hvad er grunden til, at man skal holde ekstra øje med ham?
Vores hold er generelt ungt med en gennemsnitsalder på cirka 22 år. Jeg har en fidus til unge Emil Madsen, som på sine gode dage spiller på et afsindigt højt niveau. Finder han kontinuiteten i sine præstationer, så bliver han rigtig, rigtig god.

Hvem er den ”oversete” stjerne hos jer, og hvorfor er han vigtig for jer?
Der er flere, men jeg vil fremhæve Theis Alexandersen. Hans arbejde på midtbanen med mange sure meter, bolderobringer og jernhårde dueller gør ham uvurderlig for et offensivt hold som vores.

Hvem står på stregen hos jer, og hvad er jeres målmands største styrke?
Vores målmand og anfører er Søren Bebensee, og han har været hos os en del år efterhånden. Han er generelt en rigtig dygtig målmand, men hans store styrker er spillet med fødderne, hans kommunikation med forsvaret og mand-mod-mand-situationer. Han er både høj og stærk, men man skal ikke undervurdere hans evne til at komme ned i hjørnet efter en bold.

Hvis klubben har fået nye spillere til, hvilke forventninger har du til dem, og hvilke kvaliteter besidder de?
Mig bekendt har vi ikke fået nye spillere til. Det vigtigste er, at eventuelle nye spillere har et ønske om at bidrage positivt til holdet og klubben – både på og uden for banen.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]