Jyllandsserien 2

Hornbæk SF slog Viborg FF: Drengene havde en topindstilling

FOTO: Hornbæk

Hvordan havde I snakket om at gribe kampen an?
Vi skulle finde den rette balance mellem forsvar og angreb samt bryde bolden de rigtige steder for os. Det lykkedes vi fint med især i første halvleg.

Er du tilfreds med holdets præstation i kampen, og hvorfor?
Ja, det er jeg. Drengene havde en topindstilling og kæmpede flot kampen igennem. Spillemæssigt er der en del at arbejde med, men det var forventet. Vi viser dog flot spil i perioder af kampen, ligesom vi sammensatte mange fine kontraer.

Er du positivt eller negativt overrasket over holdets præstation, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Vores generalprøve skærtorsdag var ganske skrækkelig, så vurderet ud fra den præstation er jeg positivt overrasket. Men jeg kender jo mit hold, så jeg ved, hvad de kan.

Hvilken udtryk synes du, at holdet fik vist?
Først og fremmest fik vi vist, at vi er et hold. Vi har dygtige individualister, men holdet kommer altid i første række. Dét, synes jeg, var tydeligt i denne kamp.

Hvis du skal udpege én eller flere detaljer fra kampen, hvad skal det så være?
Jeg er meget tilfreds med hele holdet. Dog var det godt at få Mads Boldrup på tavlen med to mål. Solstrålehistorien er dog, at vores 18-årige JS-debutant Asbjørn begik et straffespark, men rejste sig ved at sparke et flot mål ind.

Hvad skal der arbejdes på forud for den næste turneringskamp?
Mere af det samme plus lidt ekstra.

Hvem var kampens spiller ifølge dig, og hvorfor netop ham?
Det nemme er jo at udpege Mads Boldrup med sine to mål og en generel stærk indsats. Jeg vil dog ikke fremhæve nogle over andre, for først og fremmest vandt vi på en solid holdindsats.

Seneste kamp:
Modstander: Viborg FF
Resultat: 4-2-sejr til Hornbæk SF

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]