top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 2 Pulje 16

HORNBÆK TILBAGE I SERIE 2

Hornbæk SF 8793
1
x
2

30/03

13:00

Galten FS

Hornbæk SF

Hvis du skulle ”sælge” jeres klub til nye spillere – hvorfor skal man så slå en smut forbi jer og fortsætte karrieren der?
Vi er et hold og en klub, der har været spillemæssigt nede og vende i en periode, hvilket kulminerede med vores nedrykning til serie 3 i foråret 2018. Nu er vi tilbage i serie 2 efter at have gået ubesejret igennem efteråret. Vi har mange dygtige og unge spillere, som gerne vil træne og deltage i sociale aktiviteter. Vi sætter i det hele taget socialt samvær højt på ranglisten, og vi vil gerne beskrive os selv som en social klub. Når det så er sagt, så går vi selvfølgelig efter at blive så godt et hold som muligt.

articles banner

Har I som klub valgt at bruge fodboldpausen på frivillig træning, futsal, almindelig indendørs eller har I valgt at holde en velfortjent pause?
Spillerne har selv arrangeret indendørs fodbold i en lokal hal hver torsdag aften. Til januar er planen, at vi starter et løbehold op. Målet er, at vi mødes to aftener om ugen, hvor vi i fællesskab kan starte op på den sure løbetræning, så stængerne ikke er helt stive til første rigtige træning.