Jylland Serie 2 Pulje 14

Hornum glippede oprykningen imod Gundersted

Hornum IF Kristian Skriver – Foto – Hornum IF

Hvad afgjorde kampen, og hvorfor?
Marginaler samt Gundersteds dødbolde og indlægsspil. Delvist vil jeg også sige, at hvis Gundersted havde fået et fortjent rødt kort i starten af anden halvleg kunne kampens udfald have set anderledes ud. I stedet fik vi to gule, hvilket selvfølgelig var for dumt af os, og det kostede kræfter.

Hvis du skal pege på et afgørende moment i kampen, hvad var det?
Det manglende røde kort hvor jeg trods alt var lettet over at se kampens bedste spiller, Marc Kastrup, rejse sig igen. At dommeren og linjevogteren overså den forseelse og ikke engang dømte frispark, er totalt uforståeligt. Men sådan er det, og vi har også haft nogle marginaler med os i løbet af sæsonen. I dag gik det lidt den anden vej, og det udligner sig som regel på en sæson.

Er kampens resultat retvisende, og hvorfor?
Det var ikke ufortjent. Vi kunne dog også godt have fået mindst uafgjort i ordinær tid, men vi manglede lige det sidste.

Hvis du skal fremhæve en spiller, der gjorde forskellen, hvem var det, og hvorfor?
Marc Kastrup og Simon Baade stod stærkt i billedet for os.

Fungerede din gameplan, eller havde modstanderen et modtræk, som du ikke havde forudset?
Det synes jeg. Gundersted havde bolden mest, men de var kun farlige på dødbolde og indlæg. Her var de dog virkelig stærke, og vi kunne ikke hamle op med dem. Langs græsset spillede vi hurtigere, vidste hvad vi ville og viste at vores spillestil har udviklet sig til også at mestre den del i perioder. I det hele taget har holdet udviklet sig til at kunne spille lige op med et hold som Gundersted, og det kan spillerne være stolte af selvom Gundersted nok ikke spiller med den kvalitet, som man tidligere har set. Overall var det en fed kamp, hvor vi forsøgte alt hvad vi kunne. Men det var ikke nok.

Seneste kamp:
Modstander: Gundersted IF
Resultat: 1-2-nederlag til Hornum IF

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED