top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 2 Pulje 13

HORNUM HAR THORUP I SPIDSEN FOR HOLDET

Hornum IF 8788
1
x
2

30/03

13:00

Sønderup/Suldrup IK Frem

Hornum IF

Hvor og hvornår er der opstart hos Jer og forventer I et stort fremmøde? Samt på hvilke tidspunkter har i træning i denne sæson?
– Vi starter så småt op d. 19/1 med et træningspas på kunstbanen i Aars og efterfølgende spillermøde hjemme i Hornum. Derpå starter vi nok så småt træningen op inden den officielle standerhejsning kommer Lør. d. 2/2. Vi er superkonservative og træner i udgangspunktet tirs-tors.

Hvem kommer til at stå i spidsen for træningen i løbet af sæsonen og hvilke personer er ellers tilknyttet holdet i den kommende sæson?
Jens Thorup tager en sæson mere i spidsen for førsteholdet. Andetholdet styres af de to “klubsoldater” Palle Pedersen og Lasse Rasmussen. Tredjeholdet er pt. uafklaret.

articles banner

Hvis du skulle ”sælge” jeres klub til nye spillere – hvorfor skal man så slå en smut forbi jer og fortsætte karrieren der?
– Jamen et af kommunens største og mest medlevende hjemmepublikum på vores intime Stadion er da så absolut noget vi selv er stolte af. Snittet er over de 100 året igennem, og når det peaker – og de rigtige modstandere er på besøg, så kan vi snildt runde de 200. Som spiller er det fedt at opleve det sus det er at spille for mange. Derudover en klub med stærkt sammenhold og hvor der er plads til alle, og hvor det sociale vægtes mindste lige så højt som det sportslige…

Har I som klub valgt at bruge fodboldpausen på frivillig træning, futsal, almindelig indendørs eller har I valgt at holde en velfortjent pause?:
Vi har fedet den og kun spillet lidt hygge indendørs. Vi havde brug for pausen, da vi var noget i knæ med skader og slitage i slutningen af efteråret.