top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 1 Pulje 9

HORSENS FREJA SIKREDE SIG EKSISTENSENS MOD BRABRAND

Horsens Freja (Foto: Dorthe Adelfred)
1
x
2

30/03

13:30

Horsens Freja

Hadsten SK

Hvordan endte efterårets sidste kamp?
– Vi vinder 4-2 over Brabrand og bliver dermed i serie 1 efter nytår.

Hvis du ser på hvad I havde på spil i sidste spillerunde, føler du så I levede op til hvad man kunne forvente af jer?
– Vi havde alt på spil, og det skulle gerne lyse ud af os! Det synes jeg også det gjorde i store perioder af kampen.
Man kunne til gengæld også godt se, at Brabrand ikke havde noget, at spille for, og havde det været en kamp med mere på spil for dem, så tror jeg bestemt at den var blevet tættere. Alligevel får de presset os i bund til sidst og viser, hvilket dygtigt fodboldhold de er. Forhåbentlig kan vi finde frem til de sidste tre kampes positive dyder i næste sæson, og så glæder jeg mig til at møde Brabrand igen – det er klart de bedste kampe i denne pulje.

articles banner

Hvis du skal fremhæve “den usynlige profil” på jeres hold i sidste kamp, hvem er så manden der tog de ekstra meter der sikrede jer sejren?
– Seb gør et godt stykke løbearbejde oppe foran. Herudover står vi fint i bagkæden hvor Vilhelmsen og Brøgger har formået at få banket noget stabilitet ind i de bagerste rækker.

Hvilken følelse sidder du lige nu med i munden, efter i har afsluttet efterårssæsonen?
– Når der er risiko for, at man ryger ned når kampen er slut, og man så ikke gør, så sidder man selvfølgelig tilbage med en stor glæde. Når det så er sagt, så er jeg vanvittigt skuffende over vores slutplacering i forhold til, hvor vi regnede med, at skulle ligge. I foråret var vi et indbyrdes opgør fra at rykke op og her i efteråret, et indbyrdes opgør fra at rykke ned, så man sidder da tilbage med en ambivalent følelse, når man selv synes, at man har potentiale til mere. Vi må arbejde hårdt i det nye år.