Jyllandsserien 2 Pulje 5

Horsens Freja-spiller vil skære de personlige fejl væk til deres næste kamp

Horsens Freja – Foto – Horsens Freja

Hvordan vil du beskrive kampens forløb?
Bølgende. Jeg synes, at begge hold havde deres gode perioder i kampen.

Var du tilfreds med det I viste i kampen, og hvorfor?
Helt sikkert, jeg synes, at vi har super stor ære af denne kamp. Det eneste som jeg er super utilfreds med, er kampens resultat. En kamp som denne skulle have endt uafgjort – vi kan dog kun takke os selv for, at vi ikke hev point med på grund af brændte chancer og et misset straffespark i det 84. minut.

Hvem vil du fremhæve som kampens spiller, og hvorfor?
Jeg synes egentlig, at der var mange gode præstationer, så det er svært at vælge én spiller.

Synes du, at resultatet er retvisende, og hvorfor?
Både og, Det kunne gå begge veje. I min bog havde et fair resultat været uafgjort. Jeg synes bestemt ikke, at Herning Fremad var bedre end os, så jeg står lidt med en øv fornemmelse over en tabt kamp.

Hvad var kampens højdepunkt?
Jeg synes, at det var vores eget mål til 1-1 i undertal. Lige efter fodboldens ABC, og et af de bedre hold mål som vi længe har scoret. Jeg synes derudover, at en nævneværdig detalje er en dommer, som gang på gang, skal rende og true spillerne med gule kort, hvis man ikke er enig i hans kendelser. En fuldstændig absurd måde at opføre sig på, som gik begge veje i denne kamp. Det er mig en gåde, at det kan få lov til at florere på denne måde, og det er desværre ikke første gang, at vi oplever det fra hans side. Helt unødvendigt fra hans side da det ellers var en helt fair spillet kamp fra begge hold, som jeg egentlig bare synes gik til den. Så tak for kampen til Herning Fremad, det var en fornøjelse at spille imod dem.

Hvad skal I gøre for at blive bedre før jeres næste kamp?
Vi skal bare fortsætte og op på hesten igen. Længere er den sådan set ikke. Vi spillede en godkendt kamp, og fightede godt, marginalerne var ikke på vores side. Vi skal dog snart have skrottet de personlige fejl, som vi igen og igen bliver ved med at lave. Det koster alt for mange mål, og specielt i dag var det dyrt ved deres 0-1 mål.

Seneste kamp:
Modstander: Herning Fremad
Resultat: 1-2-nederlag til Horsens Freja

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED