top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 2 Pulje 20

HORSENS FS MÅTTE NØJES MED DET ENE POINT MOD DEN BOSNISKE

Foto: Horsens fS

Hvem mødte I denne weekend og hvad blev resultatet af kampen?
– Vi spillede ude søndag kl. 11 mod Den Bosniske og måtte nøjes med 1-1

Hvis du ser på kampen over 90 minutter, føler du så resultatet stemmer overens med spil og chancer?
– Vi spiller en rigtig skidt første halvleg. Hvor vi virker umotiveret og dovne. Vi har været ramt af lidt sygdom i ugens løb, det så ud til at have ramt alle i første halvleg. Vi kommer bedre med i anden halvleg og skaber i løbet af halvlegen 5 gode muligheder, der burde have været nok til at lukke kampen. Den Bosniske er et fint hold, som gerne vil spille på omstillinger og står flot på banen. Deres frisparks mål i overtiden er godt sat ind, men vi burde aldrig have været endt i den situation.

articles banner

Hvordan vil du beskrive jeres præstation i kampen og hvad vil du gerne fremhæve?
– Sæsonens dårligste præstation. Det var ikke godt nok. Det skal blive bedre og det undre mig, for der er virkelig god kamp om pladserne. Så der er ikke plads til flere af disse kampe. De bedste i kampen var Mathias Bøje, som en af de eneste hele tiden var i god bevægelse og klart vores farligste mand. Abdul Aljabyr spillede en rigtig flot kamp på backen, hvor han lukkede deres hurtige kant helt af.

Hvordan var stemningen på stadion og var der ”gang i” tilskuerne?
– Der var okay stemning på stadion, det hele krudtede af i 93 min. hvor Den bosniske anføre tabte sutten og angreb en af vores spillere. Det skabte lidt tumult, som endte ud i af et par af vores spiller fik et par slag i maven uden for dommernes vinkel desværre. Det er lidt en skam, for jeg syntes faktisk ud fra de kampe jeg har set Den Bosniske at det er et meget sympatisk hold. Men deres måde at agere på i denne situation var lige på grænsen. Det ender med de får 1 rødt og gult, mens vi også bliver straffet med et gult for brok og et gult for en tackling. Lidt underlig at vi skal straffe for et angreb på vores spiller.