Jylland Serie 2 Pulje 21

HTS-TRÆNER VIL LØFTE HOLDET ENDNU MERE

HTS-TRÆNER VIL LØFTE HOLDET ENDNU MERE

Er der en person i jeres klub du gerne vil fremhæve for hans/hendes store (og måske usynlige) arbejde for klubben og hvorfor vil du gerne fremhæve denne person?
– Vi er en forholdsvis ny sammenlægningsklub – en af dem hvor tingene er lykkedes. Og når sådan noget lykkes, så er det fordi, der er en gruppe mennesker i de forskellige byer, der har lagt en masse knofedt i projektet. Som seniorafdeling må vi bare tage hatten af for alle de folk, der gør det til en fornøjelse at komme både til kamp og træning. Listen er lang og nogle selvfølgelig mere end andre.

Hvornår og mod hvem skal i spille forårets første træningskamp? Samt hvordan ser programmet ud for de andre træningskampe?
– Vi starter d. 16. februar og møder i nævnte rækkefølge Kolding B., Esbjerg IF92, Vejen, Billund, Spjald og Herning Fremad.

Hvad er eller bliver jeres fokuspunkt i opstarten, samt hvad er begrundelse for i fokuserer specielt på det?
– Det vigtigste er, at der kommer så mange som muligt fra starten af. Det er bare sjovere både på banen og i omklædningsrummet, når der er en ordentlig flok. Til træning vil vi spille og røre bolden en hel masse gange. Vi kommer 3 – 4 uger hen, før vi for alvor presser pulsen i vejret. Endvidere er der nogle taktiske ting, som jeg gerne vil have prøvet af i træningskampene.

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende sæson – hvad enten du er spiller eller træner?
– At jeg får løftet holdet en tand mere og holder fast i, at vi alle sammen hele tiden skal udvikle os. Vi har så mange unge spillere og det er den fedeste følelse, når nogle af disse tager den til det næste niveau.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]