top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 2 Pulje 21

HTS-TRÆNER: KAN SE ESBJERG IF92 SELV TROR PÅ DET

Foto: HTS

Hvordan vurderer du holdendes styrke generelt set i rækken, set i forhold til jer som hold?
– Kan se, at Esbjerg IF92 selv tror på det og det kan godt være, at de er holdet med det højeste topniveau. Så de er sikkert en marginal favorit, men der er også andre hold, jeg godt kan have lidt fidus til. Har set at andre spår Grindsted en plads i den nederste del – det tror jeg så ikke. Men alt i alt er jeg meget usikker på styrkeforholdet mellem holdene.

Hvem tror du bliver forårets unge stjerneskud hos jer, og hvad er grunden til man skal holde ekstra øje med ham hen over foråret? Samt hvem er den ”oversete” stjerne hos jer og hvorfor er han vigtig for jer?
– Anders Ellegaard blev Årets Talent 2018 og jeg både håber og tror, at han fortsætter med at udvikle sig, for han kan have X-faktor. Men der er flere af de helt unge, hvor jeg også har forhåbninger om, at de bryder igennem for alvor. Håber ikke, vi har nogen, der føler sig overset, men en Nikolas Bagger går lidt stille med dørene og leverer stort set varen hver eneste kamp. Han har løftet vores forsvar. Mads Jeppesen, vores keeper, er og bliver også utrolig vigtig for os.

articles banner

Hvilken spillestil forventer du I griber forårets kamp an med? Samt lægger i taktik ud fra jeres modstander, eller stoler i så meget på egen spillestil, at I altid bruger ”Plan A”?
– Spillestilen holder jeg for mig selv indtil videre. Som udgangspunkt går vi efter ”Plan A”, men kampene har jo deres eget liv, så vi er glade for, at der er 28 andre bogstaver i alfabetet.

Hvad forventer du af det kommende forår for jer som hold og dig generelt set?
– Jeg forventer, vi får en god sæson både sportsligt og socialt. Af mig selv forventer jeg som altid, at jeg er forberedt til træning og kamp og kan se, hvor der skal sættes ind, så vi er klar til at præstere bedst muligt. Og så skal jeg være med til at sætte rammerne for, at vi får en dejlig cocktail af alt det gode ved fodbold som seriøsitet, udfordrende, sjov, leg, intensitet o.s.v.