Sjælland Serie 2 Pulje 1

Humlebæk leverede fornem indsats mod Bagsværd

Adam Hilsted – Foto: Humlebæk

Af Kasper Nøraa, Humlebæk-spiller

Det var på papiret noget af en mundfuld, der lørdag eftermiddag ventede Humlebæk. Modstanderen hed Bagsværd og lå på førstepladsen, mens Humlebæk indtog den kedelige sidsteplads.

Men havde man forventet, at de 21 points forskel på top og bund, ville betyde en decideret magtdemonstration fra udeholdet, blev man skuffet. For selvom bolden i store dele af kampen var på Bagsværds fødder, havde de problemer med at spille sig til væsentlige chancer. Humlebæk stod godt i defensiven og udviste eksemplarisk disciplin, og årets løbekvoter blev nået for mange af spillerne.

Første halvleg bød ikke på det store. Humlebæk bød ikke på meget offensivt, men formåede til gengæld at holde Bagsværd nogenlunde fra fadet. Det blev til et par forsøg fra udeholdet, men en velspillende Thomas Kier i Humlebækmålet sørgede for, at forsøgene ikke blev vekslet til mål.

10 minutter inde i anden halvleg gav Humlebæks hårde slid pote. 15 meter inde på Bagsværds banehalvdel sendte Jannik Kristensen et frispark ind i feltet, hvor Frederik Kildahl med ryggen til mål fik dirigeret bolden forbi en chanceløs Bagsværd-målmand.

Føringen holdt dog kun i cirka 5 minutter. Her fik Bagsværd lirket Humlebæks forsvar op, og med en tværbold fra højresiden kunne en fri Bagsværd-spiller ubesværet udligne.

De sidste 20 minutter af kampen lagde Bagsværd et tungt pres på Humlebæk, men det veldisciplinerede hjemmehold gav ikke plads til meget. Det blev ikke til andet end et par halve forsøg, som Thomas Kier tog sig sikkert af.

Træner Thomas Jensen var efter kampen meget begejstret:

– Ovenpå vores seneste kampe og dårlige stime, så betyder sådan et resultat selvfølgelig virkelig meget. Dels er det i øjeblikket vigtigt at skrabe point sammen, hvor vi kan, men psykisk er det endnu vigtigere. I kampen viste vi, at vi kan spille lige op med topholdene, og det giver altså bare en helt anden selvtillid. Den skal vi holde fast i til de næste kampe.

Humlebæks bedste mand var Adam Hilsted, der leverede en solid defensiv præstation med god fightervilje og mange vundne nærkampe.

Humlebæk spiller næste kamp på lørdag 8. maj klokken 14.00 i Hornbæk.

Humlebæk – Bagsværd: 1-1

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]