Sjællandsserien Pulje 1

Hundested IK-spiller: Målet er overlevelse – alle mand skal virkelig steppe op

FOTO: Hundested

Hvad er klubbens målsætning i henhold til forårssæsonen? Samt hvad mener du personligt, der skal til, for at I kan opfylde denne?
Der er kun en målsætning i Hundested i foråret, og det er overlevelse. Vi har skabt et meget svært udgangspunkt for os selv, og det skal vi forsøge at grave os ud af. Hvis det skal lykkedes, så skal vi igen blive ubehagelige at spille imod. Vi har måske haft lidt for meget fokus på, hvordan vi kan udvikle holdet kontra at få point på tavlen, og det gav et lille formdyk. De seneste fire år har eller kun været ren optur i Hundested med kulminationen med en fjerdeplads senest i Sjællandsserien som det bedste resultat nogensinde i klubbens historie, så på et tidspunkt skulle en negativ stime også ramme, men den skal stoppes nu. Det kræver noget ekstra af alle mand, som virkelig skal steppe op for sig selv, holdet og klubben.

Hvilket personligt mål har du til forårssæsonen?
Personligt at det at hjælpe alle de unge spillere med at blive bedre og klogere på banen. Men p.t. er mint fokus rettet mod tabellen, og at der skal nogle point på tavlen, og det gøres igennem ved at tage ansvar på og udenfor banen og vise vejen frem.

Har I fået nye spillere til klubben, eller ved du, om der er nogle nye på vej? Og hvis ja, hvad er dine forventninger til de nye spillere?
Ja, jeg tror, der lander et par spændende typer. Fitim har sagt ja til at starte op hos os, hvilket giver et markant løst kvalitetsmæssigt, så håber vi også, et par andre synes, det kunne være en spændende opgave at starte op her. Mine forventninger til dem er, at de er åbne, klar til at give den gas og vil give alt for klubben/byen, så skal de nok blive en succes her.

Har I mistet nogle spillere, samt hvilken betydning får det for jer som hold?
Ja, vi har sendt to spillere videre til DS i form af Jægergaard og Philipsen, og det er selvfølgelig tungt at miste de to, men så bliver der plads til andre, som skal steppe op, og det glæder jeg mig meget til at se.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]