Sjælland Serie 1 Pulje 1

HUNDESTED RUNDBARBEREDE HERLEV

HUNDESTED RUNDBARBEREDE HERLEV

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
Herlev kom forbi Hundested stadig og blev rundbarberet med 10-0!!

Hvis du ser på kampen over alle 90 minutter, føler du så resultatet stemmer overens med spil og chancer?
Tja det viser kampen meget godt. Vi scorer på vores muligheder og er generelt bare sindssyg farlige når vi får plads til det. Herlev blev kørt baglæns ud af stadion og oprykningen blev fejret endnu en gang, nu hvor det var sidste hjemmebane kamp i turneringen i år.

Hvilken spiller/spillere skilte sig positivt ud i kampen?
Rasmus Borre som fortjent MOTM sendte deres højre back ud efter adskillelige pølser. Jæger legede rundt og gjorde stort set hvad der passede ham og sætte både Lars, Daniel og Borre glimrende op. Lucas Vang og Casper rytter fik flyttet bolden godt og var kongerne af anden boldene. Conrad står en fremragende kamp og vores fireback er bare solid hele vejen igennem. Flot præstation af samtlige på banen hvilket resultatet afspejler meget godt.

Hvordan stiller Pinsens resultater i rækken jer forud for de afsluttende kampe?
Det sikrede os 1 pladsen i rækken som nu er sten-sikker. Vi har lavet 49 point på 21 kampe som er fuldkommen uhørt og når man tager helikopter brillerne på, og gør status så må man bare sige at vi set over hele sæsonen har været outstanding. Vi rykkede op i sommers med troen om at vi på dagen kunne slå alle hold og var bevidste om at vi skulle hurtigt ud af dårlige perioder som altid kommer. Den dårlige periode kom bare aldrig og efterårets 10 sejre i træk grundlagde at vi uden større problemer har kunne spillet oprykning hjem i foråret.  Nu venter Pokalen på tirsdag som ville gøre denne sæson endnu mere fantastisk hvis vi kan spille os en runde mere videre, men der venter hård modstand.