top banner
top banner
top banner
Sjælland Serie 1 Pulje 1

HUNDESTED-SPILLER HAR TÅRNHØJE FORVENTNINGER TIL SIG SELV

FOTO: Hundested IK

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende sæson – hvad enten du er spiller eller træner?
Mine forventninger til mig selv er altid tårnhøje. Forventer at skulle ind og gøre en forskel for mit hold i form af god afleveringer, tag ansvar nede bagfra, styre holdet, verbalt være meget til stede og selvfølgelig lave et par mål. Men vigtigst er at få holdet til at fungere, og skabe en god stemning omkring holdet og i truppen.

articles banner

Hvad var jeres største styrke i efteråret og hvor mener du der skal sættes ind for at skabe forbedringer på jeres hold? Samt hvilken spiller forventer du der i foråret bliver ham som vi alle skal holde ekstra øje med hos jer?
Vores største styrke er en blanding af organisation og omstillinger. Vi er virkelig farlige så snart vi finder en retvendt offensiv spiller. Vi kan forbedre mange ting, men det er en proces som allerede er startet, men vi skal blive bedre til at dominere kampene og nogle gange hvile med bolden. Udover det, så er det små ting i spillet som vi skal forbedre, men grundstammen er på plads som gør vi er virkelig svære at slå på dagen. Jeg forventer mig meget af hele holdet og at vi spiller oprykningen hjem inden jeg skal være far til maj. Ej men det nemme svar ville være Jægergaard efter han vilde efterår, men jeg forventer alle tager et nyk opad, da vi brug for hele truppen rykker sammen om en fælles mission der hedder oprykning til SS 2019!