Danmarksserien Pulje 1

HUSUM BESEJREDE ET GVI-MANDSKAB MED NEYMAR-PARTIKLER

Foto: Husum Boldklub

Hvem var modstanderen i jeres seneste træningskamp og hvad blev resultatet i denne kamp?
Vi mødte GVI fra DS og vandt 1-2, efter at have været bagud 1-0 efter 65 min. En kamp hvor vi holdt GVI på imponerende 0 chancer i åbent spil og de scorede på, lad os sige et yderst tvivlsomt, straffe. Der var generelt lidt Neymar partikler i luften ude omkring Gentofte lørdag formiddag.

Hvilke forventninger havde du/I forud for kampen, samt blev disse indfriet?
Forventninger til træningskampe mod højere rangerende hold vil jo ofte være at få testet hvor godt vi står på banen, den defensive struktur, kynismen etc. og der fik vi vist, igen igen igen, at det ser skarpt ud og at det bare er svært at producere chancer og score mod os. Så handler det jo selvfølgelig også om at få bevæget sig lidt, og der var da lidt meter i stængerne. En sidste ting man skal se 14 dage før sæsonstart er indstilling og der mangler vi lidt, ikke under kampen, men opvarmningen lignede lidt noget fra motionsligaen, men det var jo også tidligt og der var et par stykker der havde været ude og danse, måske der stadig var ild i fødderne og de følte sig varme?

Hvem møder I næste gang, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
Ledøje Smørum der ligesom GVI spiller i Danmarksserien.

Hvordan vil du beskrive den opstart, som I indtil nu har været igennem og hvad mangler I at finpudse?
Vores sæt af trænere blev jo skiftet ud i pausen, og en del af det nye trænerteam blev Magnus Bech, han stoppede som spiller og blev tilknyttet som fysisk træner. Og Magnus har formået at lade sin manglende fodbold gå ud over os drenge. Mit underliv har gjort ondt siden midten af Januar hvor vi startede. Det er dog kommet os til gode, der har ikke været mange skader, det er vist kun vores anfører Yannick der har været skadet, og det hænger nok sammen med den fysiske træning. For jeg tror aldrig han har løbet mere end en målmand. Så der må jo have været en god balance, for vi ser skarpe ud og føler os klar til sæsonstart her den 23.